Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vágó István, Magyarország egyik legismertebb televíziósa Facebook oldalán tette helyre az MTV elfogult hírösszeállítását. A népszerű tévés hosszú éveken keresztül dolgozott a csatornánál, a pályafutása is ott indult.

Vágó Istvánnak 1976-ban indult a pályafutása a Magyar Televíziónál, ahol két évtizedet dolgozott. Mára a csatorna egyik legélesebb kritikusa lett a tévés-szakember, nem az első alkalom, amikor felhívja a figyelmet a közszolgálati televízió elfogultságára.

Vágó István az MTV híradóval kapcsolatban most azt írja, hogy „őszintén nem tudom, mi ennek az ellenszere. Az ellenzéki politikusok sajtótájékoztatót tartottak arról, hogy kérték a Magyar Posta vezetőit, a cégnél ne vezessék be a munka törvénykönyve túlórával kapcsolatos módosításait.

Erre a „közszolgálati” híradó rittyentett egy terjedelmes anyagot arról, hogyan vélekednek a liberálisok a Jobbikról. Magáról a látogatásról, a sajtótájékoztató tartalmáról egy szó se hangzott el.

Miféle közszolgálat ez? Hogyan lehet az ilyesmi ellen védekezni? -tette fel a kérdést az ismert műsorvezető

Egyébként a tegnapi összellenzéki sajtótájékoztatóról készült videós anyagot, ami tehát nem került be az MTV híradójában, azt itt nézheti meg:

A cég budapesti székháza előtt tartott keddi sajtótájékoztatón az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó elmondta, a Magyar Posta vezetőjét is meg akarják kérdezni arról, bevezetik-e a „rabszolgatörvényt”.

A jobbikos Lukács László hangsúlyozta, hogy a Magyar Posta az ország egyik legnagyobb foglalkoztatója, de a cégnél nagyon nagy a fluktuáció. Ennek egyik oka, hogy már most is alacsonyak a bérek és rosszak a munkakörülmények, a „rabszolgatörvény” alkalmazása után pedig még többen mennének el – mondta

Gréczy Zsolt (DK) úgy fogalmazott: a „rabszolgatörvény” megbukott, mert a jogszabályt „tisztátalan (…) és gyanús” körülmények között fogadták el a parlamentben. A Magyar Postának inkább versenyképes béreket kellene adnia a dolgozóinak, nem pedig olyan helyzetet előállítania, hogy napi nyolc helyett tíz órát kelljen dolgozniuk – jegyezte meg.

Na hát ezek azok a roppant veszélyes és ijesztő mondatok, amiről nem mert beszámolni tegnap este az MTV. Nos ezért kérünk téged oszd meg ezt a posztot, hogy ne érjen célt a cenzúra.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here