Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kósa Lajos, a Fidesz képviselőjének 83 éves édesanyja éli az átlagos nyugdíjas magyar óvónők életét, száz milliós sertéstelep bizniszbe kezdett, majd BMW motorokat lízingelt. Azonban most újabb mezőgazdasági ágazatot készül meghódítani, aki pedig esetleg azt mondaná erre, hogy a mama Kósa Lajos strómanjaként a fia pénzét rejtegeti, az nyilván, hogy hazudik. 

Gabonatermesztő céget alapított és az agráriumban terjeszkedik az a mezőgazdasági társaság, amely Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselőjének 83 éves édesanyja tulajdonában áll – vette észre a 24.hu.

A frissen alapított mátészalkai Bászna Gabona Kft.-t tavaly év végén jegyezte be a Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága. A társaság tulajdonosai közt van Kósa Lajosné sertéstenyésztő cége, annak két társtulajdonosa, illetve Kósa Lajos testvére, aki orvos.

Kósa Lajos nyugdíjas óvónő édesanyja egy évvel ezelőtt azzal került be a hírekbe, hogy jó időben vásárolt sertéstelepet, egyből nyert is 123 milliót telepfejlesztésre.

Kósa mama bizniszeiről népdal is született

Kósa akkor újságírói kérdésre azt is elmondta, nem, édesanyja nem strómanja senkinek sem, szülei a rendszerváltás után visszaigényelt földön gazdálkodnak.

Egyébként ez az a sertéstelep, ami BMW-ket lízingel.  Kósa édesanyjának cégéről tavaly novemberben azt írták meg, hogy a társaság három nagy értékű járművet lízingel, köztük egy éppen ugyanolyan motort (BMW K1600-as), amivel a Fidesz országgyűlési képviselője megjelent a kormánypárt 2017-es szeptemberi kihelyezett frakcióülésén.

Az akár 9 millió forintos motor mellett a vállalkozás birtokában két BMW 530e iPerformance típusú, hibrid meghajtású felső-középkategóriás autó is van, amelyek ára elérheti a 25 millió forintot.

Nos kedves olvasónk, arra kérünk, hogy posztunkat csak akkor oszd tovább ha a te nyugdíjas mamád NEM szokót lízingelni BMW luxus motort!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here