Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lázár János minden bizonnyal 2018-ban is nagyon sokat dolgozott, fideszes képviselő egy műtárgyat is értékesített a tavalyi évben, amiért 16 millió forint ütötte a markát, de remek éve volt politikusnak, vett egy új szép nagy budapesti lakást is és most már BMW-vel is csapathatja Budapest és Hódmezővásárhely között- nézett utána az ATV

Egész jól ment Lázár Jánosnak a 2018-as év, a miniszterelnökség volt miniszterének  például sikerült elpasszolnia egy „puritán” műtárgyat, melyért vagyonnyilatkozata szerint potom 16 millió forintot szakított.

Lázárt nem csak a helyi vadászkastéllyal kapcsolatos tisztázatlan ügyek miatt emlegeti városába földesúrnak, hanem azért, mert részben megkaparintott termőföldek  2018-ban 14,5 milliós bevételt hoztak neki. No nem azért mert a két kezével megművelte, ez a pénz földbérleti díjból, valamint osztalékból származott.

Feltüntette továbbá erdőgazdálkodói tevékenységét is, melyből egyszeri jövedelme származott, igaz, pontos összeget itt nem írt a fideszes politikus. Tavaly és tavalyelőtt 3-3 millió forintot tüntetett fel ebbéli tevékenységének ellenértékeként.

Lázár Jánosnak otthon készpénzben 6 millája van, de bankban is neki további 6 milliója, kötvényben 5, törzsrészvényben pedig szintén 6 milliója.

Tavaly is egy új autót is vásárolt magának most már egy BMW-vel is csapathatja Budapest és Hódmezővásárhely között. Tavalyelőtt egy Land Rover Defendert szerzett be. Megvannak továbbra is a külön nem részletezett műtárgyai és idén is bevallotta védett karosszékét és a kéziratokat.

Szerencsére Lázárnak a tartozásaiból is sikerült faragnia, 55 milliós banki tartozása 35-re, magánszemélyek felé való tartozása pedig 32-ről 20 millióra csökkent.

Újabb cégekben is részesedése lett 2018-ban. 10 százaléka van a budapesti Divatcsarnok Projekt Zrt.-ben és 8,1 százaléka a hódmezővásárhelyi Grosswiese Befektetési Zrt.-ben. Mindezek mellett megmaradt 100 százalékos tulajdona a kolozsvári székhelyű ERD Conditor SRL-ben és 2 százalékos tulajdonhányada a Gorzsai Mezőgazdasági Zrt.-ben.

Lázárnak továbbra is jelentős ingatlanvagyona van, melyek között új egy Budapest 13. kerületében lévő, 96 négyzetméteres társasházi ingatlan, melynek felerészben tulajdonosa.

Erre egyszerűen nem is lehet más magyarázat: ezt mind, mind azért sikerült Lázár Jánosnak mert, biztos nagyon sokat dolgozik… oszd meg, ha te is sokat dolgozol, de te valahogy nem tudsz venni egy év alatt még egy garzont se.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here