Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megtörtént a hivatalos bejelentés, a Magyar Nemzet név alatt megjelenő újság is Fidesz lap lesz és ezzel egy időben eltűnik a Magyar Idők az újságok piacáról. Nem új újság indul jogilag, hanem a Magyar Időket nevezik át Magyar Nemzetre és ez mind a G-nap évfordulóján fog megtörténni.

A magyar sajtó és politika történetbe 2015 február 6-a a G-nap néven vonult be,  ekkor vált mindenkinek világossá, hogy Orbán Viktor és Simicska Lajos végleg összekülönböztek. Az akkori fideszes médiabirodalom maradt Simicska Lajosnál, a Magyar Nemzet és a Hír Tv amelyekből később kormány kritikus orgánumok lettek.

Ezen a napon volt az is amikor puccs-szerűen a Simicska-média vezetésének jó része felállt, hogy Orbán Viktor mellett tegyen hitet. Ebből a kiállásból nőtt ki a jelenlegi fideszes médiabirodalom, például a Magyar Idők napilap. A Magyar Nemzet azonban Simicska kezében maradt.

A Magyar Nemzet egészen a tavalyi áprilisi választásokig működött, a Fidesz-KDNP győzelme után azonban Simicska bezárta, és pár hónap alatt kivonult a médiából.

Már korábban is szó volt róla, hogy újra kívánják indítani a Magyar Nemzetet a Fideszék, de most ezt sikerült úgy megcsinálni, hogy Simicskával a padlót töröljék fel.

A Magyar Nemzet ellen létrehozott Magyar Időket a jövő héten átnevezik s annak lesz a neve Magyar Nemzet, ráadásul mind ezt a G-nap évfordulóján, tehát február 6-án fogják megtenni.

A 444 ír róla, hogy a Magyar Idők szombati lapszámának 8-ik oldalán jelent meg a rövid közlemény, “a Magyar Idők napilap nevet vált, 2019. február 6-tól Magyar Nemzet néven fog megjelenni”. Közölték még továbbá, hogy a névváltoztatás nem érinti a lap tartalmát, a formátumát, az árát, a kiadó személyét, és hogy a Magyar Nemzet a Magyar Idők alatt megszokott irányt és szerkesztőségi elveket fogja képviselni a későbbiekben is.

Téged kedves olvasó, arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenkihez eljusson, hogy  az újonnan megjelenő Magyar Nemzet, már nem ellenzéki Magyar Nemzet lesz, hanem a Fidesz egyik szekértolója.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here