Az összes ellenzéki párt, tehát az MSZP, a Párbeszéd, a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum és a független képviselők ismét együtt mozdulnak meg. Most vasárnap, tehát február 10-re közös ellenzéki tüntetésre hívnak mindenkit. Az Orbán várbéli irodája elől induló tüntetők az Állami Számvevőszék épületéhez vonulnak.

Minden bizonnyal sok ezres tömeg fogja kiabálni Budapesten azt, hogy “Orbán takarodj” aznap, mikor a miniszterelnök évértékelő szöveget tart, ugyanis az összes ellenzéki párt, tehát az MSZP, a Párbeszéd, a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum és a független képviselők közös tüntetésre hívnak.

Tehát, az ellenzéki pártok közös demonstrációt tartanak február 10-én, vasárnap délután a várbeli Szent György téren, Orbán Viktor új irodája előtt. Közleményükben azt írják, hogy  közösen fogjuk felemelni a szavunkat a munkavállalók életét megnehezítő rabszolgatörvény ellen, elmondjuk mi maradt ki Orbán Viktor évértékelőjéből, majd a rendezvény után az Állami Számvevőszék székháza elé vonulunk, hogy tiltakozzunk az ellenzéki pártok pénzügyi ellehetetlenítése ellen és megvédjük a magyar demokráciát. Várunk mindenkit, aki egyetért követeléseinkkel.

Demokratikus Koalíció
Hadházy Ákos és Szél Bernadett független képviselők
Jobbik Magyarországért Mozgalom
Lehet Más a Politika
Liberálisok
Magyar Szocialista Párt
Momentum
Párbeszéd

Tehát a tüntetés, most vasárnap, február 10-én 17 órakor kezdődik de a gyülekező 16 órától lesz az I. kerültei Szent György téren, a szervezők arra kérnek mindenkit, hogy ossza meg ezt a felhívást!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here