Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Valaki nyugtassa már meg Puzsért, hogy aki attól fél, hogy kikap Karácsonytól, egész biztos Tarlóstól is kifog- írta ki Torzsa Sándor, az MSZP ifjúsági szervezetének, a Societasnak az elnöke Facebook oldalára

Torzsa Sándor, a Societas elnöke egy szellemes kiszólással mondott oda egyet Puzsér Róbertnek. Az MSZP ifjúsági szervezetének vezetője azt írta ki Facebook oldalára, valaki nyugtassa már meg Puzsért, hogy aki attól fél, hogy kikap Karácsonytól, egész biztos Tarlóstól is kifog.

Persze a szellemességen túl Torzsa beszólásának van komoly üzenete is, hiszen Puzsér Róbert 2018. ősze óta folyamatosan keresi a kifogásokat, hogy miért ne vegyen részt egy előválasztáson, ahol a budapestiek eldönthetik, hogy ki legyen Tarlós egyetlen kihívója.

Mi sem pontosan értjük, hogy Puzsér Róbert hogyan tudná legyőzni Tarlós Istvánt, ha Karácsony Gergellyel való megméretődésnél is úgy érvel, ha nincs online szavazás, akkor az Karácsony Gergelynek kedvez.

Azért azt itt rögzítsük, hogy online szavazás nincs sem az országgyűlési választásokon, sem az európa parlamentin, így az önkormányzatin sem. Tehát ha Puzsér úgy érzi csak  online szavazással tudná legyőzni Karácsonyt, akkor tényleg van egy rossz hírünk neki: egész biztos ki fog kapni Tarlóstól.

Persze, ahogy haladunk előre az időben és látjuk az LMP egyre fogyatkozó bázisát és Puzsér népszerűtlenségét, már majdnem mellékes is lesz, hogy Puzsér Róbert mit akar…

Azt meg, hogy a média kiknek az érdekében nagyítja fel  Puzsér Róbert főpolgármester-jelöltségének a jelentőségét, szerintem mindenki meg tudja válaszolni magában. Azért egy kis segítség, Puzsér eddig többet rúgott az ellenzékbe, mint Tarlós Istvánba.

Az ilyen fajta politika csinálásról nekem mindig Bud Spencer örökbecsűje jut eszembe az És megint dühbe jövőnkből: Maguknak igazából kikek van problémájuk? Még nem világos?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here