Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bennünk is hasonló szájízt keltett az, hogy Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője elnézést kért Varga István kemény szavaiért a kormánypárti propagandistáktól, mint Hont Andrásban a HVG rovatvezetőjében: Ha annyira független is ez a média, akkor miért is a Fidesz frakcióvezetője kér elnézést tölük?

Hont András, a HVG rovatvezetője Facebookon egy terjedelmesebb posztban feltette a tíz pontos kérdést a Fidesz médiával kapcsolatban.

Akinek nincsen meg a történet, ahogy a Hír Hugó is megírta, a behir.hu-nak adott egy interjút Varga István, a Fidesz médiabirodalmának vezetője, ahol többek között arról beszélt, hogy  álhírek és hangzatos címek mögött valami tartalomnak is kellene lennie, majd úgy folytatta, hogy igényes, jó tollú újságírókat inkább a másik oldalon lát, és hogy kormánypárti ember létére inkább Élet és Irodalmat járat, Origó helyett Indexet olvas és a napot Népszavával kezdi. Ezután Vargának távoznia kellett. Majd Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője egy levélben kért elnézést a propagandistáktól.

Hont erre reagálva írja Facebookon: ebben, az egész Varga-sztoriban akad még egy zavarba ejtő részlet.

Van ugyebár a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány, amelyet nagyon független üzletemberek hoztak létre, és célja “a nyomtatott sajtó, rádió, tv, online felületeinek értékteremtő valamint a magyar nemzeti öntudat erősödését szolgáló tevékenységét elősegíteni”, “különösen a magyar helyi (megyei, városi, lokális) sajtó támogatása, a helyi közösségek minél teljesebb értékű tájékoztatása érdekében”.

A kormány ez alapján nemzetstratégiai jelentőségűnek nyilvánította a konglomerátumot, mondván, hogy ez közérdek.

A kormány részéről – Kovács Zoltán tolmácsolásában – ugyanakkor az is elhangzott, hogy a kormányinfóra azért nem engedtek be bizonyos lapokat és adókat, mert párthoz kötődő médiát nem hívnak. Az eseményen viszont ott volt több, az alapítványhoz tartozó orgánum is, tehát az alapítvány nem pártmédia.

Akkor viszont miért szégyelli magát, és miért kér bocsánatot a független alapítvány elnöke kijelentése miatt a kormánypárt frakcióvezetője????

Azt már mi tesszük hozzá, hogy Kocsis levele nyilván felér egy beismerő vallomással: nem más ez, mint párt média.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here