Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Karácsony Gergelynek, az MSZP, Párbeszéd és a DK közös főpolgármester-jelöltjének volt egy finoman szólva se jól sikerült Hír TV-s riportja, védelmére legyen, igaz nem is nagyon hagyták szóhoz jutni, így most Facebookon mondta el pontosan mit is gondol a Jobbikkal való együttműködésről:

Sok kérdést kaptam a legutóbbi Hír Tv-s interjúm után, hányadán is állok a Jobbikkal. Nem állítom, hogy ez volt életem legsikerültebb interjúja, ezért is leírom hát ide, egyszer és mindenkorra, mit gondolok:

1. Egész életemben küzdöttem a rasszizmus, a kirekesztés minden formája ellen és ezt fogom tenni a jövőben is. Ugyanakkor nem fogom eltűrni, hogy Bayer Zsolt sorosozó, gyűlölködő pártja és elvbarátai adjanak leckét nyitottságból és toleranciából.

2. A Jobbik múltjában szörnyű dolgok vannak, de a párt az utóbbi években sokat változott. Szerencsére nem nekem, hanem a választóknak kell majd eldönteni, mennyire érzik hitelesnek e változást. Egy megváltozott Jobbikkal van helye az együttműködésnek. Egy biztos: a Jobbik múltja a Fidesz jelene.

3. A politikai nem a politikusokról szól, hanem az emberekről. A Jobbik szavazói változást akarnak Budapesten, és változást akarnak az országban. Én a változást akaró budapestieket fogom képviselni.

4. A Fidesz a jövőben is mindent meg fog tenni, hogy megossza az ellenzéket, mert ez az egyedüli esélye a hatalmon maradásra. Az ellenzék pedig így is túl sokat foglalkozott önmagával. Ezért én nem magunkkal, hanem Budapest jövőjével foglalkozom majd a főpolgármesteri kampányomban.

Téged kedves olvasó arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy ne érjen célt a Fidesz megosztásra épülő politikája és legyen végre ellenzéki egység!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here