Valamennyi nemzetközi fórumon eljárást indítanak az ellenzéki pártok amiatt, hogy 38 képviselőjüket bírságolta meg az Országgyűlés elnöke. Kövér László azért bünteti a politikusokat, mert december közepén próbálták megakadályozni a túlóratörvény megszavazását az Országgyűlésben.

Közben sajtóhírek szerint készül a képviselőkre vonatkozó magatartási kódex. Harangozó Tamás szocialista képviselő erre úgy reagált, hogy nem óvodába járnak, hanem az Országgyűlésbe.

“Innen is üzenem, hogy nem fogok felvenni térd alatt érő szoknyát, akkor sem, ha előírják nekem természetesen. Az óvodába illő valamilyen nevetséges szabályokat, ha hoznak, azokat sem fogjuk természetesen betartani. Ha, azokat nem konszenzussal fogadják el” – fejtette ki Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese.

Harangozó azt is elmondta, hogy Kövér László büntetéséről nagyon egyszerűen az a véleményünk, hogy egy hatalommániás ember szánalmas vergődését látjuk.

Majd hozzá tette, hogy ha bárki azt hiszi, hogy egy ilyen büntetés eltántorít minket attól, hogy egy 4 millió ember életét megnyomorító törvényhez szépen csendben asszisztálni fogunk, akkor rosszul gondolja

Az Országgyűlés február 18-án kezdi idei munkáját. A képviselők büntetéséről várhatóan egy hónapon belül szavazhatnak.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy keményen helyretették Kövér Lászlót, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa mit mond az ellenzék.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here