A kormánypárti ifjúsági szervezet, a Fidesz PR-videójában jól látható a jelenet, míg a többiek előre mutatnak, addig Oláh Gellért a 888 újságírója náci karlendítéssel vesz részt a közös fotón.

A Zsurpubi számolt be róla, hogy Oláh Gellért egy teljesen védhetetlen és félre nem érthető mozdulattal szerepel egy Fidesz-videóban: míg a többiek a mutató ujjukkal előre mutattak, Oláh merve kézzel, náci karlendítéssel szalutál.

Oláh Gellért Facebookon elismerte, hogy Ő látható a videóban és azt is, hogy a náci karlendítés tőle származik.

4-től 6 másodpercig szalutál

Oláh azt írja, hogy tegnapi napon nyilvánosságra került rólam egy felvétel, a képen felemelt karral, ujjukat mutató emberek között az látszik mintha félreérthető mozdulatot tennék a kezemmel.

Majd az egyértelmű szituációra magyarázatot sem kíván adni az ifjú fideszes, csak annyit ír, hogy természetesen ez nem az aminek látszik, de tisztában vagyok azzal, hogy ilyen helyzetekben a magyarázkodás nem erősíti hanem gyengíti a kijelentéstevő hitelét.

Majd bejelenti, hogy ez a kis megmozdulás az állásába került, ugyanis “a mai napon a közösségem iránti tiszteletből, és felelősségem teljes tudatában megválok a 888.hu-tól. Felmondásomat a főszerkesztő elfogadta.”- írja

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here