Szegény Feró nagyon kemény cucokat kaphatott, vagy már teljesen elvette az eszét a Fidesz imádat, de most a Demokratikus Koalíció egy kicsit kijózanítaná a rock zenészt, ugyanis meghívja Nagy Ferót egy átfogó budapesti kórházlátogatásra. Az énekes a minap azt írta: nyakon vágja azt, aki még egyszer hülyeségeket ír a magyar egészségügyi ellátásról.- írja az ATV

Nagy Ferónál szétgurult a gyógyszer pár napja, úgyanis azt írta Facebook-oldalán, hogy mivel “szuper ellátást” kapott egy “szuperül felszerelt kórházban”, amikor műtötték a térdét, nyakon vágja azt, aki még egyszer hülyeségeket ír a magyar egészségügyi ellátásról.

Miket nem énekel ez a Feró…

A Demokratikus Koalíció erre reagálva meghívja Nagy Ferót egy átfogó budapesti kórházlátogatásra.

„Beszéljünk együtt azokkal, akik fél-egy napot várnak a sürgősségin, azokkal, akiket azért nem műtenek meg, mert nincs a kórházban altatóorvos, azokkal, akiket azért nem vesznek át a mentősöktől, mert nincs elég kórházi ágy, azokkal, akik azért nem kapnak gyógyszert a kórházban, mert nem vittek magukkal, azokkal, akiknek patkányokkal, szennyvízzel vagy leszakadó mennyezetekkel kellett dacolniuk a kórházban.

Mondja a szemükbe, hogy szerinte nekik nem jobb ellátás, hanem nyakon vágás jár. A DK szerint nem árt, ha hoz magával egy testőrt is” – írja közleményében az ellenzéki párt

Azt már mi tesszük hozzá, hogy persze Feró azt elfelejti, hogy Magyarország az úgy működik, hogy azok a szerencsések, akiknek a neve ismert a TV-ből és vagy csókósak a Fidesznél valahogy mindig több és jobb jut.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here