Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 24.hu közölte le azt a kutatást, melyet az IDEA Intézet január 26. és 28. között végzett. Ebből a közvélemény-kutatásból kiderül, hogy még a Fidesz-KDNP szavazóinak többsége szerint sem elfogadható, ahogyan Bayer Zsolt beszélt Nagy Blankáról.

Megdöbbentő végeredményt hozott az IDEA intézet legfrissebb kutatása, bár Bayer Zsolt előszeretettel szeret a nemzet nevében beszélni, de most kiderült, hogy még a Fidesz-KDNP szavazóinak a többsége sem ért egyet a Fidesz legfőbb propagandistájának legutóbbi megnyilvánulásával.

Mint emlékezetes, a Magyar Idők (újabban: Magyar Nemzet) újságírója az Echo Tv-ben azt mondta a kormányt egy tüntetésen keményen bíráló gimnazistáról, hogy csak 18 éves, „és már egy igazi, kretén, barom állat”. Majd később szerencsétlen, nyomorult, ócska kis prolinak nevezte.

A kormánypárti és az ellenzéki szavazók többsége egyetértett abban, hogy a publicista Nagy Blankát becsmérlő kijelentései nem elfogadhatók egy közszereplőtől. A Fidesz-KDNP szavazóinak több mint a fele, tehát 52 százaléka nem vagy inkább nem tartja elfogadhatónak Bayer Nagy Blankának címzett szavait.

Természetesen az ellenzéket támogatók körében még nagyobb Bayer kirohanásának az elítélése. Ott az emberek 84 százaléka utasítja el a gyalázkodó Fidesz-propagandistát.

Az iskolázottság alapján nem mutatkoznak különbségek, hiszen az alapfokú végzettséggel bírók 69 százaléka, az érettségizetteknek és a diplomásoknak mintegy háromnegyede elítéli a jobboldali publicista szavait.

Ez alapján a kutatás alapján, egy kis fricskával elmondhatjuk, hogy Bayer mérhetetlen tahósága egyesítette a nemzetet, hogy ezt azért már mégsem.

Persze a Fidesz-médiumok nem fognak arról beszámolni, hogy még Orbán Viktor hívei sem értenek egyet Bayer kirohanásával, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here