Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

December 17-én az MTVA székházába bejutott ellenzéki képviselők a később érkező Molnár Zsolt rábeszélésére szavazással döntötték el, hogy befejezik az akciót és kimennek a tüntetőkhöz.

Az üggyel kapcsolatban tegnap a 444 bemutatott egy „belső MTVA-s jegyzőkönyvet”, amit érthetetlen módon teljesen hitelesnek állított be, annak ellenére, hogy korábban számtalan cikkük szólt arról, hogy az MTVA a hírhamisítás fellegvára.- hívja fel a figyelmet a Hírklikk

Eszerint Molnár a rendőrökkel egyeztetett, és azért beszélte rá képviselőtársait a távozásra, hogy ne a kerületi jegyző határozata után induló birtokvédelmi eljárás keretében, a karhatalommal kelljen Varju Lászlóékat eltávolíttatni.

A portál azt is megjegyzi, hogy a cikk körül a legfurcsább, az a megjelenés időzítése, hiszen már közel két hónap telt el az eset óta, viszont most ért véget az előválasztás, ami komoly elismerést hozhatna a szervezőknek, mivel a vártnál is nagyobb sikerrel zárult.

A Hírklikk beszámol arról is, hogy csütörtök este az ATV műsorában Kunhalmi Ágnes és Tordai Bence szólalt meg a témában. A képviselők mind  a ketten jelen voltak az MTVA-székházában ominózus pillanatban. Rónai Egon műsorvezető alábbiakat kérdezte, hogy tisztázza a körülményeket:

– Az történhetett, hogy bejött Molnár Zsolt és elkezdte önöket győzködni, vagy már ott tartottak este, hogy ki kellene menni?

Tordai: Két dolog. Először is a hírhamisítás fellegvárából származó dokumentum állításait, vagy annak az ellentettjét sem vagyok hajlandó elhinni. Egyszerűen nem áll semmilyen viszonyban a valósággal, az, amit az MTVA-ban produkálnak. A másik, hogy nem vagyok hajlandó azon lamentálni, hogy képtelen vádak különböző ellenzéki politikusok ellen vajon megállnak-e vagy sem, ne tegyünk már szívességet a Fidesznek.

Kunhalmi: Bencének igaza van, a hírhamisító Papp Dániel, már jegyzőkönyvet is hamisít. Én vagyok az egyetlen képviselő, aki az elejétől a végéig bent volt. Zsolt még bent sem volt, amikor én már láttam, hogy ezt már nem tudjuk tovább csinálni. Egyrészt nem állt velünk szóba senki, és hogy ne torkolljon erőszakba, ki kell menni. De szavazást kértünk róla. Másrészt ne higgyék el, bátran mondhatom, hogy Molnár Zsolt az ellenzéki együttműködés motorja, azonban nem mindenható politikus, egy jobbikos képviselőt ő sem tud befolyásolni. Tehát, amikor a Varjút elvitte a mentő, az egy billenő pont volt, és utána kértünk szavazást.

– Igaz, hogy az a szavazás 8:2 arányban ért véget?

Tordai: Szerintem kicsit többen voltunk, de nem számít. Tizenhárom vagy négy képviselő volt bent a végén.

Kunhalmi: Azokat a politikai szempontokat is figyelembe kellett venni, amit a női képviselőtársaim és mások, akik napközben érkeztek mondtak, és a kívülről érkezett hírek alapján, hogy nagyon várt bennünket a tömeg, született egy szavazás….

Rónai Egon: Azt gondolom, akkor ezzel Molnár Zsolt ügyét ezennel le is zárhatjuk.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here