Orbán Viktor még el sem mondta a beszédjét, Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke egy nagyszerű írással már most hülyét csinált belőle. Nem is ragozzuk tovább, íme Lendvai zseniális írása:

Vasárnap sajnos nem tudom a tévén megnézni a miniszterelnök beszédét, mert épp tüntetek. Ellene. Azért persze hiányozni fog. Kárpótlásul összegyűjtöttem az évértékelés várható szókészletét.

Olyan ez, mint az Ikea-bútor: szíveskedjenek öntevékenyen összeszerelni. Ha mégis úgy érzik, hiányzik egy-két csavar, az egész nem áll össze vagy nem teherbíró, esetleg nem az, amit rendeltek, reklamáljanak az üzletben.

1. passzus. Tisztelet köszöntöm Elnökurak Dalmaasszony hála szomorúszívvel barátunk Andy

2. passzus: nemzet siker eredmény magyarok mimagyar énmagyar magyarni összetartás megvédjük megvédem veszély határ migráns illegális keresztény munkaalapú fölemeltük fölemeltem csökkentettük csökkentettem megküzdöttünk megküzdöttem harc helytállás folytatjuk újcsata megütközünk

3. passzus: Brüsszel Soros szervezetek ügynökök álca bevándorláspárti liberális baloldali kommunista támad nemhagyjuk nemzetellenes családellenes keresztényellenes magyarellenes megbukik leváltják lejárt nemzeteklázadása bukottelit mijövünk régió Visegrád néphangja

4. passzus: ellenzék jelentéktelen rombol kihasznál megtéveszt Sorospénzén másokhátán lejárat szégyen hazájaellen gátlástalan nácikomcsi komcsináci nácináci komcsikomcsi nevetséges szánalmas

5. passzus: benépesítjük nemmigráns mimagunk szül szülj szüljetek szüljünk igazicsalád apaanya férfinő támogatjuk támogatom jobbantámogatjuk jobbantámogatom megkérdeztük nemzetikonzultáció édesanya magyaranya családanya hölgyeknőkasszonyok köszönettisztelet hajráMagyarország hajrámagyarok hajráén.

Amennyiben gyógyszerként fogyasztják, használat előtt felrázandó. Mellékhatásokról kérdezze….

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here