Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jogerős ítéletben mondta ki a Fővárosi Törvényszék, hogy a Híradó honlapjának egyik, a választások előtt közölt cikke hazugság, ráadásul az írásban nem sok csak 6 állítás nem volt igaz – írja a 444.

 

A cikk azt állította, hogy Hadházy Ákos és édesapja érintett a földmutyiban, hogy a politikus apja, Hadházy Árpád kétes szerződéseket hagyott jóvá, kihasználva a tisztségét, vagyis hogy ő a Tolna megyei agrárkamara elnöki tisztségét kihasználva tette.

Most ezekről a bíróság kimondta, hogy az MTV valótlanul híresztelte, hogy Hadházy Ákos és Árpád földmutyiban érintettek, hogy strómanok nevére szerzett földeket hamis szerződésekkel Twickel György kezére juttatnak, hogy Hadházy Árpád az állami földekkel való trükközések egyik központi alakja Tolna megyében,

Itt még nincs vége a cikkben azt is valótlanul állították, hogy Hadházy Árpád kétes szerződéseket hagyott jóvá, hogy mindezt Hadházy Árpád a helyi agrárkamara elnöki tisztségét kihasználva végezte és Hadházy Ákos antikorrupciós tevékenysége csak a figyelem elterelésére szolgál az apja ügyeiről. Nos, mindezt a töménytelen hazugságot egy cikkben sikerült megugrania az MTV-nek.

Az ítélet nyomáén a Híradó honlapjának helyreigazítást kell közölnie, a perköltségen kívül 300-300 ezer forint sérelemdíjat fizetnie a politikusnak és édesapjának.

Hadházy Ákos a Facebookon úgy kommentálta az ügyet, hogy győzött az igazság, de végső soron a bagatell összegnek számító sérelemdíjat is az adófizetők állják. „ Amire valójában szükségünk van, az egy konszenzussal választott, hozzáértő vezérigazgató a közmédia élére, illetve egy törvény, ami megtiltja a propagandát és vagy ésszerű keretek közé szorítja az állam reklámtevékenységét” – fűzte hozzá. Nyilvánvalóan Papp Dánielre, az MTVA vezérigazgatójára gondolt, akiről szintén egy jogerős ítélet szerint ki lehet mondani, hogy hírt hamisított.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here