Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyakorlatilag már annyira rosszak a magyar utak, hogy az ismert és népszerű márka, az Opel marketing szakemberei úgy érezték, hogy azzal lehet reklámozni az Opelt, hogy azon sem kopp el.

Az Index szúrta ki azt a nem rég megjelent Opel reklámot, ami Youtubon megy, a híresen rossz magyar utakból csinál reklámot az autóihoz, a reklámnak ráadásul nem csak magyar változata van.

„Ez Budapest, gyönyörű de néha elég hepehupás, (…) köszönjük Budapest, hogy emlékeztetsz rá, hogy milyen kényelmesek az ergonomikus üléseink.”- hangzik az Opel hirdetésében a reklámszöveg, amelyben kátyúkon zötykölődik egy Astra

Az Opel reklámja magyar nyelven

 

Az Opel reklámja német nyelven

Az Index azt is kiszúrta, hogy nemcsak a magyar piacra célzott hirdetésről van szó, az Opel német oldala is ezzel a reklámmal hirdet, természetesen németre fordítva, tehát minden jel szerint már híre van annak külföldön is, hogy milyen katasztrofális állapotokban vannak a magyar utak.

Már félő kíváncsisággal várjuk, hogy mi lesz akkor ha megtudják az Opel marketingesei, hogy milyen az utak minősége Békés megyében, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Heves megyében vagy akár Pest megye bizonyos részein.

Nyilván a Fidesz média nem fogja bemutatni, hogy annyira rossz híre van a magyar utak állapotának, hogy az Opel Németországban már ezzel reklámozza a kocsikat, s mindeközben Orbánék ezzel nem csinálnak semmit. Ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: tarthatatlan a helyzet.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here