Ez a történet egy nagyon remek és csodálatos kordokumentuma lesz, hogy mennyire is álságos az Orbáni Magyarország. Hogy mennyire nem a tudás és a képességek határozzák meg, hogy Te mi lehetsz, hanem sokkal inkább az, hogy kinek a kije vagy. Gyomorforgató.

A Nyugatifény szúrta ki, hogy  Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla egy hosszabb posztban írja le az Instagramon, hogy visszavonták .az elit mulatságának számító Story Gáláról a belépőjét.

Eszerint a fotósként dolgozó lányt még januárban kereste meg a Nők Lapja Café, hogy szeretnék, ha ő fotózna nekik a Story Gálán.

Palácsik Lilla elfogadta a felkérést, majd ki is találta a koncepciót, amihez kért egy jobb minőségű gépet egy forgalmazótól, akik még plusz segítőt is adtak mellé. Ezzel bővült a létszám, amivel az NLCafénak és a Story Gálának semmi baja nem volt.

Ezt követően meghalt Andy Vajna, ami után Palácsik Lilla leírása szerint többször is megkeresték őt telefonon a Story magazintól is, hogy nyilatkozzon, áruljon el részleteket.

“azt gondolták a fotós együttműködés miatt majd adnunk interjút Andy haláláról, temetéséről, stb. Természetesen nemet mondtunk, és kegyeletsértő dolognak tartottuk az egész telefonhívást, majd később nem is vettük komolyan!”

– írja a lány. Ezek után három nappal az esemény előtt (!) visszamondták a fotós megbízást, sőt, közölték vele, hogy a Story Gálára sincsenek meghívva.

Hát viszonylag fiatalon megtanulta Vajna Tímea húga az Orbáni Magyarország szabályait: addig remek fotós, ameddig rokonság van egy milliárdossal, de ha az a rokonság megszakad rögtön ki hullik a pikszisből és még a gálára sem teheti be a lábát. Nem gyomorforgató ez a világ?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here