Újabb szintet lépett az Orbáni paranoia, nem csak a bazári évértékelő beszédét mondta el Orbán Viktor kordonok mögött, de már a Fidesz Balatonalmádiban tartott frakció ülését is kordonok mögé bújva tartják

A HVG arról számolt be, hogy megkezdődött Balatonalmádiban a Fidesz évadindító frakcióülése, melynek első napján Orbán Viktor kormányfő évadnyitó beszédet mondott.

A kormánypártok, amúgy Mészáros Lőrinc szállodájában gyűlnek össze. A portál helyszíni tudósításából kiderül, hogy a Fidesz ismét kordonok mögött tartja a tanácskozását, ugyanis a szállodához vezető Bajcsy-Zsilinszky utat lezárták a biztonságiak, a nem kormánybarát sajtót a közelbe sem engedik, csak fideszesek mehetnek tovább.

A kordonoknál néhány tüntető is megjelent, ők “Magyarország diktatúra”, illetve “O1G” feliratú zászlót emeltek a magasba.

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője sajtótájékoztatóján elmondta, hogy  a kordonok mögé zárt  frakcióülés fő témája a Magyarországot is érintő brüsszeli bevándorláspárti tervek lesznek, úgy látják ugyanis, hogy az európai parlamenti választás minden eddiginél nagyobb téttel bír.

Rövid időn belül ez már a második eset, hogy a Fidesz egy fontos tanácskozását a néptől elzárva tartja. Orbán Viktor vasárnapi évértékelő beszédjének helyszínt adó várkert bazár környékét zárták le kordonokkal, melyekre még fekete lepleket is erősítettek.

Nyilván a propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz ismét kordonok mögé vonult, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy ne érjen célt a cenzúra!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here