Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP-seknél az verte ki a biztosítékot, hogy a párt szerint az M5-n futó műsorban megpróbálták hősként beállítani Hitler katonáit- ezért egy közleményben tiltakoznak a szocialisták

Az MSZP azt írja közleményében, hogy újabb botrányos epizóddal szórakoztatta nem túl népes nézőtáborát az M5-ön futó „Ez itt a kérdés” című műsor.

A párt megjegyzi, hogy itt leleplező felvételekre sem volt szükség ahhoz, hogy bebizonyosodjon: a Fidesz lakájmédiája nyíltan támogatja a szélsőséges nézeteket, és kendőzetlenül hirdetik a náci eszméket.

Az MSZP leszögezi, hogy az a tény, hogy az Orbán-kormány szócsöveként működő köztévében próbálják meg hősként beállítani az SS katonáit az orbáni gyűlöletpolitika által kinevelt „műsorvezetők”, egyértelműen bizonyítja, hogy a náci ideológia összeegyeztethető a Fidesz politikájával.

Az MSZP azt is kijelenti, hogy a Fidesz eddig is mindent megtett a szélsőséges nézetek újbóli elterjesztéséért a Horthy-kultusz ápolásával, most pedig tovább léptek az SS tagjainak hősként való ábrázolásával. Mi lesz a következő lépés? Szálasi és a nyilasok éltetése?

Az MSZP továbbra is elutasítja az ordas eszmék, az erőszak és a gyűlölet minden formáját. Magyarázatot várunk Fidesztől, ami úgy tűnik közpénzen egy komplett médiahadsereget állít a gyűlölködés, a zsidózás, a homofóbia, és a náci eszmék terjesztésének szolgálatába- zárul a párt közleménye

Nyilván az MSZP közleményét nem fogja beolvasni a közmédia, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy ne érjen célt a cenzúra!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here