Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor leváltotta a Fidesz többszörösen bukott XV. kerületi vezetőjét László Tamást, akit 2018-ban kétszer is megvert a baloldal.  A Fidesz választókerületi elnöki posztját 15 évig töltötte be a politikus, utódja egy szintén bukott kerületi fideszes lesz. 

László Tamás Facebook-oldalán tette közzé a miniszterelnöktől kapott fejléces levelet, amelyben Orbán Viktor megköszönte eddigi szolgálatait. A kormányfő méltatta a fideszes választókerületi elnök áldozatos munkáját, de mint írta, a hosszú hadjáratok természetes velejárója, hogy a régi és kipróbált harcostársak az első vonalból hátrébb lépnek.

Annak ellenére, hogy László Tamást többször is megverte a baloldal a XV. kerületben, igen sokáig tartott ki Orbán mellette, „2004-ben kezdődött és 2019-ben ért véget az Orbán Viktor miniszterelnök úrtól kapott megbízatásom”- írja László

Valószínűleg László Tamás leváltásában nagyban közrejátszott, hogy a 2018 őszén tartott időközi polgármester választáson, a baloldal jelöltjétől Németh Angélától kikapott, tavasszal is sikerült egyet buknia, az országgyűlési választáson Hajdu László verte meg a képviselőt.

Választókerületi elnöksége alatt feloszlatták a XV. kerületi Fidesz alapszervezetet, képviselők léptek ki a pártból és polgármestersége alatt is sok kudarcos ügy történt a kerületben.

László Tamás bejegyzéséből az is kerül, hogy utódja egy szintén leszerepelt kerületi politikus Dr. Pintér Gábor lesz, aki még 2014-ben bukta el a polgármesteri széket Hajdu Lászlóval szemben.

Megkérdezett elemzőnk elmondta, hogy ebből is látszik, hogy a Fidesz komoly bajban van a fővárosban. Igyekszik még az önkormányzati választások előtt zárni a sorokat és kiállítani, ahol nagyon ég a ház egy új gárdát, de a jelek szerint ez sem megy simán nekik.

Azt is elmondta, azzal, hogy az MSZP, a Párbeszéd és a DK a fővárosban le tudott bonyolítani egy sikeres előválasztást, jó esélye lett arra, hogy Karácsony Gergely ne csak esélyes kihívó legyen, hanem főpolgármester is 2019. őszén.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here