Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hiába na, polgári Fidesz oldalon fontos dolog a kegyelet, egy igazi kereszténydemokrata megadja a módját a gyásznak. Na de ennél is van  természetesen fontosabb: méghozzá a biznisz gyors megkaparintása.

A Heti Válasz írta meg, hogy pár nap alatt átrendezték az erőviszonyokat a TV2-ben Andy Vajna halála után. A tévécsatorna irányítása Vajnáé volt addig, aztán négy nappal a Fidesz közeli oligarcha halála után rendkívüli közgyűlést tartott a TV2 Média Csoport Zrt.

De nem a tévé székházában, nem is a Vajna-tulajdonú vállalatok Rákóczi úti főhadiszállásán, hanem a Mészáros Lőrinc érdekeltségeinek egyik központjában, az Andrássy út 59-ben – derítette ki a Válasz online a friss cégbírósági iratokból.

Ott pedig a Mészáros köréhez sorolt emberek megkaparintották az irányítást a csatorna felett. Andy Vajna TV2-elnöki székébe gyorsan a szintén Fidesz közeli Echo Tv vezéreként is működő, Vaszily Miklós ültették.

De gyors és kegyelet teljes biznisz lenyúlás itt még nem ált meg, a vezetést is szépen átalakították: „A megújult igazgatóság tagja lett továbbá a Mészáros-féle tőzsdei cégek jogi képviseletét ellátó Kertész Tamás József, valamint a felcsúti expolgármester érdekeltségeivel régóta szimbiózisban működő Duna Aszfalt Kft. ügyvédje, Czira Szabolcs Sándor – aki nem mellékesen az útépítő céget birtokló Szíjj László veje.” És maradt az igazgatóság tagja a szintén Mészáros-lekötelezettként emlegetett Barna Zsolt.

A régi gárdából maradhatott Dirk Gerkens, a vele örökkön-örökké együtt mozgó Rákosi Tamás, valamint Horváth Balázs, a Rogán Antal–Habony Árpád-féle kommunikációs élcsapathoz kötődő ügyvéd. Továbbá – talán a “végtisztesség jegyében” – beülhetett még újoncként a TV2 irányítói közé Andy Vajna állandó cégtársa, az amerikai illetőségű Samuel R. Falconello.”

De persze az irányítás már így is Mészáros Lőrinc kezébe került, ugyanis elvileg 4:4 az arány az elnökségben, de az igazgatóság elnöke Vaszily Miklós és egyenlő szavazat esetén az ő szava dönt, ő pedig Mészáros embere.

Persze ebben a legviccesebb, hogy elvileg a céget Vajna Tímea örökölné, de a fenti példa is jól illusztrálja, hogy ez pont nem érdekli a Fideszéket. Andy Vajnát még el sem temették, halála után pár nappal már lenyúlták a csatornát. Igazi kereszténydemokraták.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here