Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az Orbán kormány ismét sok millióból teleragasztatja az országot propaganda plakátjaival, ám most sem marad válasz nélkül a kormány mantra: a DK bejelentette, hogy segít a kormánynak a rabszolgatörvény kommunikációjában: “Végre 400 órát túlórázhatunk!” -feliratokkal kiegészítik a plakátokat

 

Rónai Sándor, a DK szóvivője egy közleményben elmondta, hogy a Demokratikus Koalíció aktivistái “Magyarország jobban teljesít” kormányplakátokat ragasztanak át.

Majd azt is elmondja, hogy a plakát hekkelésnek az is a célja, hogy a DK arról is tájékoztatja az embereket, amiről a kormány hallgat, a nép ellenében meghozott rabszolgatörvényről.

Nem megbontva a hazug sikerkampány pártállami hangulatát, a plakátokra azt a feliratot ragasztjuk, hogy “Végre 400 órát túlórázhatunk!”- jelentette ki a szóvivő

A párt weboldaláról az is kiderül, hogy már neki is láttak a plakát hekkelésnek. Az oldalra feltöltött képek tanulságai szerint a DK Budapesten kezdte meg az akcióját, de várható hogy  más városokban is hamarosan feltűnnek a matricák.

Róna Sándor az akcióról készült kisvideóban azt is elmondja, hogy a kormány mostani plakátkampánya 4,7 milliárd forintba kerül, majd megjegyzi nekünk elég volt pár ezer forint is, hogy szembesítsük őket az igazsággal: rabszolgát csináltak az európai magyarokból!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here