Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kocsis Máténál, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjénél kiverte a biztosítékot a Kétfarkú Kutyapárt legújabb poénja, sajtótájékoztatón fakadt ki a humor ellen, ám közben a valóság az, hogy a  Hír TV csúsztatott egy hatalmasat. 

„Ellek” címen magazint adott ki a Magyar Kétfarkú Kutyapárt mellyel Orbán Viktor hétvégén bejelentett népesedés politikai ígérgetéseit parodizálta ki a viccpárt.  A pletyka lapnak álcázott paródia újság ilyen cikkeket ígér, 10 tuti tipp, hogyan lehetnek 4-es ikreid, vagy Budapest 50 legmenőbb szülésre kijelölt köztere.

A cikkünkhöz mellékelt paródián jól elolvasható, hogy milyen cikkcím-poénokat is írtak a Kétfarkú Kutyapárték, de a Fidesz közeli HírTV ezekből egyet sem olvas fel, hanem inkább egy hatalmasat csúsztat, azt a mondatott idézi, amivel Bősz Anett, a liberálisok képviselője megosztotta a Kétfarkúak paródiáját:  „Trendi tippek a 7 pontos akciótervre. Kövér László, a szoptatásért felelős biztos (vagy valami ilyesmi) milyen boldog lesz”

És a propaganda TV összeállításában erre reagál Kocsis Máté: a Fidesz szerint bántó a címlap. Szerintem tud a kutyapárt vicces is lenni, viszont szerintem ez nem humor, ez bunkóság és roppantul ízléstelen és szerintem nagyon bántó sok millió édesanyával szemben – válaszolta a Hír TV kérdésére a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

Magyarul az nem derül ki a Hír TV beszámolójából, hogy mi is a kutyák poénja, csak azt, hogy egy valaki, aki megosztotta milyen szöveggel tette és az van eladva, mint a kétfarkúék ízléstelen poénja.

A HírTV összeállításának másik pikantériája, hogy megszólal benne Király Nóra, a Fidesz újbudai képviselője is, ám elhallgatva, hogy ő valójában fideszes politikus: a Fiatal Családosok Klubja kamu civiljeként, meglepő módon:  „Támogatnunk kell azt, hogy a demográfiai mutatók egyre jobb irányt vegyenek és egyre több gyermek szülessen Magyarországon és hogy ne fogyjon a magyarság, hanem növekedjen. Úgyhogy ezt a csomagot kifigurázni, egy ilyenfajta ízléstelen dolgot állítani, azt mindenképpen elítéljük”- vélekedik a kamu civil Fidesz politikus

Nos kedves olvasónk oszd meg, hogy mindenki lássa, a Fidesz propaganda TV-je egy pár perces összeállításban csak kettő alkalommal nem nyitotta ki az igazság minden részletét.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here