Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Új idiotizmus kezd úrrá lenni a valóságtól totálisan elszakadt, a hatalom csonttornyába, vagy épp fekete lepellel eltakart kordonok mögött ücsörgő fideszesek körében, ez a tájékozatlan sutyerákság, amikor is az ő berkeiken belül cikki és tagadni való az, hogyha valaki olvas ellenzéki médiát is.

A 444 szúrta ki, hogy a Magyar Hírlap készített interjút a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel, Gulyás Gergellyel, és rögtön az interjú elején váratlanul kemény kérdéssel szembesítették a minisztert:

„Magyar Narancsot, Figyelőt, Népszavát és Magyar Hírlapot is találtam a minisztériumba járatott sajtótermékek között. Ezek szerint ön mindkét oldalról szívesen tájékozódik?” – próbálta csőbe húzni Gulyást a Magyar Hírlap újságírója, de szerencsére a miniszter résen volt:

„Ez régen így volt, de töredelmesen be kell vallanom, hogy mostanában – mivel kevesebb időm van, mint bármikor korábban – nem olvasok rendszeresen lapokat.”

Az interjúkezdést természetesen az indokolta, hogy a gigantikus fideszes médiaholding kuratóriumi elnöke, az egykori fideszes képviselő Varga István egy interjúban véletlenül azt találta mondani, hogy az igényes, jó tollú újságírók a másik oldalon vannak. Varga az interjú megjelenése után szinte azonnal távozott posztjáról, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője pedig levélben vigasztalta a jobboldali újságírókat, hogy igenis nagyon ügyesek.- írja a 444

Varga István megnyilatkozás előtt is már a jobboldali médiában kritika érte azon fideszeseket, akik ellenzéki médiából is tájékozódnak. Ez az egész fideszes paranoiás őrület kezd ahhoz hasonlítani, mint amikor az emberek titokba hallgatták a Szabad Európa rádiót, persze még a párt tagjai is, hiszen kíváncsiak voltak a valóságra, a propagandától mentes valódi hírekre.

Nos kedves olvasónk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy szerinted is cikki, hogy a Fideszesek azzal hencegnek, hogy mennyire is tájékozatlanok!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here