A 444 szúrta ki, a jobbikos politikus, Jakab Péter  facebook posztját, melyben beszámolt arról, hogy az Echo TV Keménymag című műsorában a résztvevők végig Jákob Péterként emlegették. Az Echo TV elismerte,  vállalhatatlan kijelentések hangzottak el a műsorban és kipenderítette a műsor résztvevőit. 

Jakab arról írt Facebook-oldalán, hogy „a szám a régi: a Jobbik náci, meg antiszemita, meg ki tudja még micsoda. Ha már feltették a lemezt, hadd kérdezzem meg: Mészáros Lőrinc Echo tévéje miért nevezi Jakab Pétert JÁKOB Péternek? Mi a cél? Mi a szándék? Kinek és mit akarnak ezzel üzenni a stróman tévé új-kereszténydemokratái, a Fidesz új-polgárai?

A jobbikos politikus megkérdezte az is, hogy vajon az Auschwitzban megölt dédapja miatt hívta őt Megadja Gábor, Ambrózy Áron és Vésey Kovács László Jákobnak.
Advertisement

Jakab posztjának publikálása után nemsokkal a fideszes tévé honlapján megjelent egy közlemény, mely szerint

Az ECHO TV 2019. január 1-i Keménymag című véleményműsorában vállalhatatlan kijelentések hangzottak el Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő személyével kapcsolatban. Az ECHO TV Zrt. elnézést kér a politikustól és a nézőktől, és a továbbiakban eltekint a műsorban eddig szereplő vendégek meghívásától.

A 444 azt is írja, hogy tavaly robbant a bomba, hogy a Kurucinfo Holokamu rovatának volt szerzője szerepelt ugyanebben a műsorban, a Keménymagban, illetve írt a Pesti Srácoknak és a Magyar Időknek. Akkor Varga-Bíró Tamás végül arra jutott, hogy határozatlan ideig felhagy az írással, és csak a dalszerzésnek szenteli az idejét.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here