Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Örsi Gergely, az MSZP II. kerületi frakcióvezetője egy videóban elmondja, hogy képviselőtársát, Kovács Mártont, a Párbeszéd kerületi képviselőjét és kislányát egy autó a Hűvösvölgyi úton elgázolta, csak a szerencsén múlt, hogy nem lett tragédia

A beleset külön pikantériája, hogy az ellenzéki képviselők még január elején hívták fel a figyelmet egy akcióval, hogy a Hűvösvölgyi úton lévő gyalogátkelők roppant balesetveszélyesek, mivel kerület szerte kopottak a zebrák festései, hiszen sem a BKK sem a kerület nem végezte el az újrafestést- mondta el a videóban Örsi Gergely

Az ellenzéki képviselők akciójának az volt a lényege, hogy annak érdekében, hogy biztonságosan át lehessen kelni kiraktak úgynevezett átkelőzászlót. Az átkelőzászló jól látható a sötétben is, a gyalogosnak az út egyik oldalán meg kell ragadnia egy zászlót, meg kell várnia, míg megállnak az autók, majd pedig a zászlóval a kezében biztonságosan átkelhet az úton. Végül az út másik oldalán vissza kell tenni a helyére a zászlót.

A videónak hangja is van, amit a jobb alsó sarokban tudsz felhúzni!

Persze nem is a Fidesz világ lenne, a zászlós rendszer jól működött, azonban csak rövid ideig használhatták a gyalogosok: ugyanis a közútkezelő hamarosan az összes zászlót és tartót eltávolította a zebrák közeléből, vélhetőleg azért mert az ellenzék tette ki.

Bár a Magyar Közút Nonprofit Zrt. akkor az ATV híradójának megkeresésére jelezte, hogy az eltávolításra azért került sor, mert azt előzetes egyeztetés és engedélyeztetés nélkül helyezték el a zebráknál. Persze az engedélyek magadása nem lett volna kézzel fekvőbb. hovatovább felfesteni a zebrákat?

Örsi azt is elmondja, hogy a videó forgatása alatt is több gyalogos ledudálás és balesetveszélyes közlekedési szituáció alakult ki. Információnk szerint, Kovács Márton, ellenzéki képviselő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett és a kislánya is jól van. Gondolom mondanunk se kell, hogy a II. kerület fideszes városvezetése nem foglalkozott a problémával azóta se.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here