Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP mai lépésével végleg lemosta magáról azt az ócska propaganda vádat, hogy a fiatalok körében minimális a támogatottsága, ugyanis az MSZP európai listáján igen előkelő helyen jelölte a Független Diákparlament szóvivőjét, Kálló Dánielt. A diákvezetőt onnan lehet ismerni, hogy ő az, aki az Echo TV idióta kérdésein edződött.

Még 2018 év elején lett hatalmas sajtó botrány abból az interjúból, amelyet az Echo TV Kálló Dániellel, a Független Diákparlament szóvivőjével készített, az akkori diáktüntetések apropóján.

A felvételből azért lett botrány, mert Kálló az oktatási rendszerrel kapcsolatos kérdésekről szeretett volna beszélni a műsorban, Velkovics Vilmos, az Echo TV riportere azonban ehelyett arra kérdezett rá, hogy tudná elemezni ezt a mondatot? Mi az alanya? Mi a tárgya?

 

Az interjúból hatalmas botrány lett, akkora, hogy az Echo TV kénytelen volt letörölni a felvételt Youtuberól is és mindent megtett, hogy más csatornákról is száműzze a kellemetlen interjút.  A diákot végül éppen magyartanára vette védelmébe egy kommentben. Szerinte Kálló kiválóan elemez mondatokat, a riporter pedig egyszerűen zavarba hozta azzal, hogy kitérítette a beszélgetést.

Nos, tehát ő az a diákvezető, Kálló Dániel, akit leigazolt az MSZP és Európa Parlamenti listájának igen előkelő helyére jelölte. A lépés azért is jelentős, mert az MSZP-nek minden jel szerint elege lett abból, a propaganda vádból, hogy avítt és nincsenek fiatalok rétegében jelentős támogatói. Kálló jelölése a legjobb cáfolat erre.

Az MSZP ma befejeződött kongresszusán egyébként a párt Tóth Bertalant, az MSZP elnökét jelölte listavezetőnek, majd őt követi Ujhelyi István, Szanyi Tibor, Tüttő Kata és Kálló Dániel.

Az MSZP listáján több szimbolikus név is helyett kapott, felkerült hazán két korábbi EU biztosa, Dr. Andor László és Kovács László is, több népszerű ellenzéki polgármester úgy mint, Csige Tamás Hajdúdorog,  Dr. Szentgyörgyi József Halásztelek és Máthé Antal Nyírbátor polgármester.

A listán helyett kapott még a devizakárosultak egyik vezetője, Szabó József és Komjáthi Imre szakszervezeti vezető is.

Mivel a propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy milyen erős listával készül az MSZP az EP választásokra ezért kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne érjen célt az agyonhallgatás.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here