Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy a XVI. kerület fideszes városvezetése sikeresen leszavazta, az idén 100 éves Bálint György, vagy ahogy egy ország ismeri Bálint gazda díszpolgári címét. A kerület civilje fellázadtak és  nem hagyják annyiban a nagy botrányt kavaró döntést- számolt be a Népszava

A Népszava írta meg, hogy civil kezdeményezésre alternatív díszpolgári díjat hoztak létre, miután a fideszes többségű képviselőtestület a napokban lesöpörte az ott élők javaslatát, miszerint idén Bálint György – mindenki Bálint gazdája – kapja az önkormányzati elismerést.

Korábban több ezer kerületi lakos aláírásával is megerősítette: szeretné, ha az önkormányzat idén Bálint Györgynek adná át a „Kerület díszpolgára” címet, ám a fideszes többségű képviselőtestület az ott élők akaratát figyelmen kívül hagyva a napokban leszavazta a javaslatot.

A kertvárosban élőket mélységesen felháborította a döntés és elhatározták,hogy  maguk alapítanak olyan díjat, amelyet minden évben a szerintük arra legérdemesebb kerületi lakos fog megkapni. A kitüntető cím jelöltjeire az e célra létrehozott Facebook-oldalon, a „Válasszanak a XVI. kerületiek díszpolgárt” oldalon lehet szavazni.

Idén egyetlen jelöltre, az évtizedek óta a kerületben élő Bálint gazdára várják a voksokat március 12-éig az alapítók – adta hírül a civil szerveződés élére állt Nemes Gábor, a DK szakpolitikusa. Bálint gazdára a felhívás megjelenése utáni első órában is már több tucatnyian szavaztak.

A Népszava arról is beszámolt, hogy időközben Cserdi és más települések is díszpolgárrá avatnák Bálint gazdát. Tehát igazi közfelháborodást szült, a Fidesz döntése és nem maradt válasz nélkül, hogy a XVI. kerületben elkaszálták Bálint gazda díszpolgári kinevezését: a Népszava információi szerint a fővárosból és vidékről is megkeresték azzal, hogy legyen az adott kerület, település díszpolgára.

Persze a közmédia még úgy sem fog beszámolni arról, hogy az idén 100 éves Bálint gazdával mit művel a Fidesz, hogy hosszú éveken keresztül az Ő kollégájuk volt, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne érjen célt a cenzúra!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here