Hibátlan filmet adott közre mai sajtótájékoztatóján a rendőrség, egy falka rendőr üldözte a fegyveres rabot végig a városon, aki azt gondolta, hogy egy Mercédesszel folytatná az útját. Csak a mercis csávó nem tojt be, hanem kiszállt az autóból és úgy megküldte, hogy öröm nézni. 

Nagy média hír volt múlt pénteken, hogy egy fegyveres rab megszökött  a Fővárosi Törvényszékről, fegyvert szerzett és egy falka rendőr üldözte végig a városon.

Most  a rendőrség eddig nem látott videót hozott nyilvánosságra a szökésről és az elkapásról, az utóbbiban nagy szerepe volt egy mercisenek: A felvételen az látható, hogy egy  civil, mercedeses sofőr elkezdi legyűrni a fegyveres, szökött rabot

 

Majd a szökevény elkezd menekülni és a rendőrök több lövést is leadnak rá, végül összeesik. Később az is látszik, ahogy a fogoly az őrhöz pisztolyt szorítva megszökött a Fővárosi Törvényszékről.

A rendőrség amúgy a saját akciójáról azt írja: a fegyveres rab elfogásában kiemelkedő és szakszerű teljesítményt nyújtó rendőröket jutalmazták Budapesten, bár szerintünk a mercis fickónak is járna az elismerés.

Maradjunk annyiban, hogy a mercis csávó nem volt beszari, nagyon kemény! Max riszpekt!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here