Bede Zsolt a Vadhajtások szóvivője interjút adott az ECHO TV-ben a kampány után pár nappal
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Vadhajtások nevű, Fidesz-közeli, széljobbos gyűlöletcsoport megfenyegette a 444.hu szerkesztőségét. A portál azzal vívta ki az Orbán hívő egykori fociultrák haragját, hogy beszámoltak arról a roppant ciki akciójukról, amikor Frans Timmermanshoz, az Európai Szocialisták csúcsjelöltjéhez mentek oda, de sajnos kiderült, hogy egy ötödikes is jobban tud angolul, mint ők.

A Mérce egy terjedelmes cikket írt a Vadhajtások csoport furcsa burjánzásairól, ebben az írásban arról tájékoztatott a hírportál, hogy a 444 írásos fenyegetést kapott a Fidesz-közeli Vadhajtások csoportól.

Be fogunk menni a szerkesztőségetekbe! Élőben! Az Ep választások után!- áll a portálnak küldött fenyegető üzenetben. De a gyűlöletcsoport részletesebben is kifejti, hogy pontosan mire készülnek. Oldalukon megjelent írásukból kiderül, hogy támadások sorozatát kívánják végrehajtani az ellenzéki média ellen:

„Bízunk abban, hogy a választások után minden ‘közszereplő’ a humoránál lesz, marad, és minden csicska-liberális fos blog, mert hatalmas darálás lesz részünkről. Addig csendesen tesszük a dolgunkat, és tovább gyűjtjük az anyagot, amiket nyilvánosságra fogunk hozni. Természetesen lesz akkora sikítás, tudjuk jól, mert meg fogjuk látogatni pár koszos liberális oldal szerkesztőségét is, és ÉLŐ-ben elmondhatják, remegő szájjal, hogy mi a helyzet.”

Persze azt nem részletezik, hogy pontosan kiknek a darálására is készülnek, ám fenyegető bejegyzésük kapcsán felmerülhet a gyanú, hogy kilátásba helyezett tettük  nem minősül-e közérdekű üzem megzavarásának?

Ugyanis az ellenzéki képviselők, amikor bementek az MTV székházba jogszerűen, akkor ellenük közérdekű üzem megzavarása miatt indított nyomozást az ügyészség, igaz ők nem hatalmas darálás céljából mentek oda és akciójuknak nem az volt a célja, hogy bárkinek is remegő szája legyen, pusztán csak az 5 pontos követelésüket kívánták felolvasni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here