Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Bár Orbán Viktor évértékelő beszédéből arra lehetett következtetni, hogy fontos munka kezdődik meg ma a parlamentbe, ám miután bejelentette az ellenzék, hogy tovább folytatja a parlamentben a figyelemfelhívó akciókat,  Orbán Viktor mégis inkább egy külföldi utat választott, a nagy dirrel-durral beharangozott törvényalkotási munka helyett. 

A miniszterelnök egy fotóval tette egyértelművé, ma hiába várnak rá a meglepetéssel készülő ellenzéki politikusok.  “Irány Jeruzsálem” megjegyzéssel posztolt egy fényképet a Facebook-oldalára, amelyen épp felszállni készül egy repülőgépre.

Az is kiderült, hogy hova lépet le Orbán: a visegrádi országok  és Izrael csúcstalálkozójára Jeruzsálembe utazik hétfőn Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t.

Nem csak Orbán futamodott meg az ellenzéki akciókkal felturbózott parlamenti munka elől, hanem a magyar delegációban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is részt vesz.

Azonban a találkozó már most félrecsúszott, ugyanis nem megy el a V4-ek jeruzsálemi találkozójára a lengyel miniszterelnök, Mateusz Morawiecki, miután az izraeli miniszterelnök, Benjámin Netanjahu varsói látogatása végén azt mondta, hogy „a lengyelek együttműködtek a nácikkal a holokauszt elkövetésében”. Helyette csak a külügyminiszter megy Izraelbe- írja a Reuters.

Persze a kormány média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán a parlamenti munka helyet inkább külföldre ment ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: Orbán nem akart szembenézni az ellenzékkel.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here