Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szinte az összes médium beszámolt az MSZP mai akciójáról, ahova helyesírási hibás táblákkal érkeztek a képviselők. A híradók videófelvételes beszámolóinak megnézése után ki merem jelenteni: több gyanús körülmény is van, amiből arra lehet következtetni, hogy ez nem elírás volt, hanem ez egy médiahack.

A médiahack lényege, egy nem szokványos médiamegoldás, mely figyelemfelkeltő módon, akár fiktív esetek, hírek megalkotásával, hívja fel a figyelmet egy problémára, hogy azután feltárja a valódi célt, azaz magát az üzenetet. S bár a média nem szereti, hogy ha hackelik ezért ritkán szokták beismerni, hogy ez az volt.

Több gyanús jel is van, hogy bizony az MSZP-s képviselők ma tudatosan mentek egy helyesírási hibát tartalmazó táblával akciózni. Először is az MSZP többször beszélt arról, hogy új kommunikációs eszközöket próbálnak ki.

Másodjára, az MSZP sajtóközleményei szinte mindig makulátlanul pontos helyesírással készülnek el, ritkán van bennük egy-egy maximum vesszőhiba. Roppant gyanús, hogy pont egy ilyen sajtótájékoztató anyagánál hibáznának egy ekkorát.

Harmadik és ez a legfurcsább, hogy bár a felvetett téma vérkomoly, de a Hír TV felvételein jól látszik, hogy a képviselők még is mosolyogva érkeznek az eseményre, pont úgy mint akik tudják, hogy mindjárt szólni fog nekik valaki, hogy el van írva a tábla.

Negyedik az is látszik a felvételen, hogy több képviselő is olvassa a táblát, szinte kizárt, ha ez nem egy tudatos akció volt, hogy diplomás, több diplomás embereknek ne tűnjön fel egy ilyen szintű helyesírási hiba.

Valljuk be, hogy ezek furcsa körülmények, ráadásul, ahogy a 444 is poénkodva megjegyzi, hogy ha nincs benne ez a hiba, a kutya nem számolt volna be erről az akcióról. Ráadásul több portál is furcsája ezt a hibát.

Tehát inkább gondolom ezt egy médiahacknek, ha az volt akkor olyan értelembe sikeres volt, hogy tényleg az összes médium beszámolt erről és meg is írta, hogy a képviselőkbe bele lett fojtva a szó.

Az meg már egy másik kérdés, hogy szerencsések-e az ilyen eszközök a politikában? S nyilván kellenek az elfogult média viszonyok, azok amelyek nem tudósítanak az ellenzékről.  Nehéz helyzet ez mert, azt kellett szerintem mérlegelniük, hogy egy helyesírási hibával együtt írjanak a témáról vagy egyáltalán ne írjanak az akcióról?

Az igazság az, hogy az árfideszesedet médiavilágban jó döntés nincsen.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here