Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon komolyan kiütötte a biztosítékot az, hogy a Fidesz saját pártjának, a Néppártnak az egyik vezetője ellen indított Magyarországon lejárató kampányt. Most nem más mint Orbán Viktor pártelnöke szólt be keményet a Fidesznek.

Orbán Viktor pártjának, az Európai Néppárt elnöke, Joseph Daul egy hosszú posztban fejtette ki közösségi oldalán, mi a véleménye azokról a plakátokról, melyekkel a Fidesz lejáratni kívánja Junckert, aki szintén a Néppártnak a politikusa.

„Élesen elítélem a magyar kormány kampányát és az Európai Bizottság elnökének megrágalmazását. A kampány állításai hazugak, megtévesztőek és nem felelnek meg a tényeknek” – írta Orbán Viktor szövetségese, az európai pártjának elnöke a Fidesz legújabb kampányáról

Daul azt is kijelentette, hogy Juncker egy valódi kereszténydemokrata és igazi európai vezető. Egy olyan vezető, aki az európai egységért, szolidaritásért és jólétért harcolt, amiből az egész EU, közte Magyarország is profitált.

Majd a politikus eléggé világosan üzent Orbánnak: „Szeretném emlékeztetni Orbán Viktort, hogy a döntések, köztük a migrációról szólók is, Brüsszelben születnek, és közösen hozzák őket a tagállamok kormányai, valamint az Európai Parlament, amelynek magyar képviselői is vannak. Ahelyett, hogy Brüsszelt valamiféle ellenségnek állítja be, Magyarországnak rá kellene jönnie, hogy ő is a tagja” – utalva arra, hogy Orbán és a Fidesz is rengeteg bevándorlással kapcsolatos intézkedést megszavazott az Európai Parlamentben

A botrány mértékét tovább növeli, hogy a fenti poszttal megegyezőt Manfred Weber, Orbán által is támogatott néppárti csúcsjelölt is közzétett, tehát a Fidesz kampányát Orbán két legfontosabb európai szövetségese hazugozta le.

Arról nem fog beszámolni a Fidesz propaganda médiája, hogy Orbán Viktor kampányát az európai szövetségesei nevezik hazugnak, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: saját párttársai szerint is hazudik a Fidesz.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here