Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Népszavához kiszivárgott a Fidesz legújabb közpénzen összepakolt gyűlölet kampánya, azonban hatalmas baklövést követtek el: saját pártjuk vezetőjével akarják riogatni a magyar embereket az EP választáson. Ugyanis  Juncker annak az Európai Néppártnak a fontos vezetője, amelyiknek a Fidesz oszlopos tagja.

 

A Fidesz saját pártjuk vezetőjével készül riogatni az Európa Parlamenti választásokon:, az  Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker látható azokon a plakátokon mellyel bedörenti a Fidesz a kampányverklit.

Ráadásul Junckert bevándorláspárti politikusnak állítja be, ezzel azt is üzenve a magyar választóknak, hogy a Fidesz európai pártjában, a Néppártban vannak a bevándorlás párti politikusok.

Elemzőnk szerint ez egy igen komoly baklövés, hiszen így a Fidesz szavazók teljesen elbizonytalanodnak, hogy akkor érdemes-e nekik egyáltalán a Fideszt támogatni, hiszen a Fideszre leadott szavazatok azt a Néppártot erősítik amelyiknek az egyik legfontosabb vezetője bevándorláspárti.

Ráadásul a Fidesz által sokat kritizált EU-s politikának az eddigi legfőbb alakítója is a Néppárt volt. Ahol Orbán igencsak háttérbe szorult, így vélhetőleg az EU választások után se lesz sok beleszólása a Néppárt dolgaiba.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here