Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kövér László eléggé aggódik, hogy a harcias ellenzéki képviselők, akár leteríthetik a fideszeseket a parlamentben. Bár Kövér szerint elgurult a gyógyszerük, szerinte a szigorítandó házszabály nem fogja elérni a célját, de legalább fájjon az ellenzéknek.

Kövér László aggódik. A házelnök nem tartja kizártnak, hogy fizikai erőszak éri a kormánypárti képviselőket a Parlementben, méghozzá a józan eszüket elvesztett ellenzékiek miatt, aki már „nem tudják érzékelni a jog és a jogszerűtlenség határait”- vélekedett a rettegő Fidesz házelnök

Ezt a Hvg.hu-nak mondta el, miután a lap a házszabályok szigorításáról kérdezték. Az új szigorítások értelmében nemcsak az újságírók és a látogatók, hanem az Országgyűlés Hivatalának összes dolgozója – köztük a képviselők és a frakciók munkatársai -, sőt, még az országgyűlési őrség tagjai is csak biztonsági ellenőrzés és átvizsgálás után léphettek be a képviselői irodaházba és az Országházba.

A képviselők egyelőre még az igazolványuk felmutatásával átvizsgálás nélkül mehetnek be az épületbe, de Kövér László házelnök szerint ez könnyen megváltozhat, ha indokoltnak tartja.

Kövér nem mondott sok konkrétumot az új házszabályokról, arra a kérdésre, hogy készülő szigorításai közt lesz-e például olyan, amely korlátozza az ülésterembe vihető eszközök – például sziréna, vagy megafon – használatát, Kövér László azt mondta: „minden előfordulhat”.

Arról is beszélt, hogy szerinte „az ellenzéki képviselőknek elmentek otthonról, elgurult a gyógyszerük, és miközben döngetik a mellüket, hogy ők a demokraták, és a jogállamiság védői fogalmuk sincs, fel sem fogják, hogy a cselekedeteik, gesztusaik mekkora kárt okoznak”.

A házelnök reméli, a túlóratörvény elfogadásakor tapasztalt botrány volt a mélypont, de attól fél, hogy az idei két választás miatt az ellenzék ” nem képes leszállni erről az önként választott kényszerpályáról”.

Kövér László pár napja az InfoRádiónak arról is beszélt: nem túl optimista abban, hogy a szigorúbb tiltás meg fogja akadályozni ez ellenzéki képviselők harciasabb magatartását,de ha az ellenzéknek ez állandó jelleggel alkalmazott eszköze lesz, akkor – hadd válaszoljak kicsit ironikusan – legalább fájjon nekik.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here