Elkészült azaz EU-s jelentés mely a választások előtt értékeli szakemberek véleménye alapján az EU 28 biztosának a munkáját. Ebben az értékeléseben a Fidesz által delegált európai biztos a tök utolsó helyen végzet- szúrta ki a 444

A 444 szúrta ki, hogy megjelent az Európai Bizottság biztosainak munkáját választások előtt értékelő jelentés. A dokumentum különlegessége, hogy 1769 olyan szakértőt kértek fel el az értékelésre, akik maguk is érintettek.

Ez alapján ált össze egy rangsor az európai uniós biztosok 2014 és 2019 közötti munkáját osztályozva. Egy olyan biztos volt, akinek a teljesítménye 50 százalék fölé ment, Margrethe Vestager, Dánia egykori miniszterelnök-helyettese, aki leginkább a hatalmas nagy multik megrendszabályozásán dolgozott. 

Azonban szintén egyetlen olyan biztos volt, aki a 20 százalékot sem érte el: a fideszes Navracsics Tibor egykori miniszterelnök-helyettes kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosként csak 19 százalékot ért el.

Azt írják, hogy Navracsics annak ellenére lett a legrosszabbul teljesítő biztos, hogy hozzá tartozik a legnépszerűbb program, az Erasmus+.

Amúgy a dokumentum Jean-Claude Juncker-t 44 százalékra értékelte, de szintén jó helyezést kapott munkája alapján a szocialisták EU-s csúcsjelöltje, Frans Timmermans is. A hét nyelven beszélő, egyébként nem rég az MSZP kongresszusán is résztvevő baloldali politikus 46 százalékot kapott a szakmai zsűritől.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here