Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Havas Henrik  a Saller című műsor vendége volt, ahol egy sokkal jobb megoldással rukkolt elő a családalapítók legfőbb problémájára, mint Orbán Viktor 7 pontos ígéret csomagja, Havas ismertetett egy már korábban jól működő rendszert a fiatalok lakásvásárlási támogatására

Havas Henrik, az N1TV Youtube csatornán látható  Saller című műsorban Orbán 7 pontos ígérgetésével kapcsolatosan elmondta: „Nem kellene új dolgokat kitalálni”   Majd ismertette,  hogy a 70’-es években volt olyan, hogy albérlők háza, ami azt jelentette, hogy  minimális bérleti díjért cserébe a fiatal házasok kaptak egy garzonlakást az államtól és mellette komoly pénzösszegeket tudtak és kellett nekik félrerakni a fizetésükből. A félrerakott pénzből később, ha gyerekeik születtek, akkor tudtak venni egy saját úgynevezett szövetkezeti lakást. Ki volt ez találva- fogalmazott Havas.

Azt is elmondta a Tanár úr, hogy jelenleg több tízezer gyerek éhezik Magyarországon és több százezren élnek szegénységben, „előbb a már élőkkel kellene foglalkozni” – szögezte le.

A miniszterelnök évértékelőjén elhangzott a 7 pontos családvédelmi ígéret-csomag, azonban olyan mintha azóta folyamatosan szabadkoznának a fideszes politikusok – a szinte betarthatatlan – ígéretek miatt, hogy „az nem úgy van pontosan”, „ezt majd még kidolgozzuk” és ezekhez hasonló kifogásokkal állnak elő.

Ezek közé tartozik például a CSOK kibővítése is, mellyel olyan hitelt nyújtanak lakásvásárlásra, melynek törlesztését csak a tehetősebbek engedhetik majd meg maguknak. Ennyit a Fidesz lakásvásárlási támogatásáról. Ahelyett, hogy egy jól bevált rendszert használnának, inkább adósságba kergetik a fiatalokat hitelek felvételével.

Ha neked is jobban tetszik Havas javaslata, mint a Fidesz ígérgetése, akkor oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: van a fiatalok problémáira normális megoldás.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here