Úgy tűnik, nem Brüsszelből szervezik a bevándorlást, hanem a Karmelita kolostorból- így reagált az MSZP arra a hírre, hogy Orbán Viktor kormánya titokban százas nagyságrendben fogadott be migránsokat Venezuelából

Az Index robbantotta a mai hírbombát,  több független forrás is megerősítette a portálnak, hogy a magyar állam eddig százas nagyságrenben menekülteket fogadott be  Venezuelából.

A botrányt tovább erősíti, hogy az Orbán- kormánytól ingyen repülőjegyet kaptak Budapestre, legalább egy évig ingyenlakás biztosított a számukra, integrációs programon vesznek részt és ingyenes magyar és angol nyelvtanfolyamot is biztosítanak nekik.

A menekülteket Magyarországra érkezésük után vidéki hotelekben szállásolták el. Eleinte a balatonőszödi hotelben, később a velencei Juventus Hotelben kaptak elhelyezést. Az érintettek jelenleg a gárdonyi Sport Hotelben tartózkodnak.

Itt várják ki, hogy a Máltai Szeretetszolgálat elintézze a letelepedési papírjaikat, hogy munkát és szállást találjanak nekik.

Az ellenzéki pártok közül az MSZP reagált elsőként a kirobbant botrányra, a párt közleményében azt írja, hogy a magyar embereknek joga van tudni Orbán bevándorláspárti politikájáról.

Majd kérdőre vonják a miniszterelnököt, hogy ki hatalmazta fel arra, hogy ingyen adjon repülőjegyet, ingyen lakást, ingyenes magyar és angol nyelvtanfolyamot, és letelepedési papírokat?

Az MSZP zárásképp megjegyzi, hogy úgy tűnik, nem Brüsszelből szervezik a bevándorlást, hanem a Karmelita kolostorból- utalva Orbán Viktor új Budaivárban lévő irodájára

Mivel a propaganda média nem fog beszámolni a botrányról és az ellenzék reakciójáról, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne érjen célt az agyonhallgatás.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here