Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ez fájni fog Orbánnak, ugyan is Magyarország egyik legnagyobb foglalkoztatója, a Magyar Posta dolgozói demonstrációra és sztrájkra is készülnek, a postásoknál azért fogyott el a türelem, mert a munkáltató nem ment bele a viszonylag szerény 10 százalékos béremelési követelésükbe se.

Ádám István, a Postások Független Érdekvédelmi Szövetségének (POFÉSZ) elnöke arról tájékoztatta a Népszavát, hogy hamarosan Orbán Viktor miniszterének, Bártfai-Mager Andrea tárca nélküli miniszter Vám utcai irodája elé vonulnak.

Fel akarják hívni a Fidesz miniszterének a figyelmét arra, hogy komoly bajok vannak már a Posta működésében is. 30- 40 százalékos elvándorlás miatt a helyzet tarthatatlan. Ráadásul van olyan postahivatal, ahol 30 kézbesítő 50 körzetet visz, de nagy a létszámhiány a logisztikai területen és a hivatali felvételi ablakoknál is.

A szakszervezeti vezető azt is elmondta, hogy csak akkor lehet megoldani a Postánál uralkodó tarthatatlan állapotokat, ha a postások több bért kapnak. Erről a miniszternek február elején írtak levelet, de válaszra sem méltatták a 31 ezer postást képviselő szakszervezeteket.

Ráadásul a Posta vezetése pedig nem fogadta el a dolgozók bérkövetelését, ezért döntöttek egy szombati demonstráció megszervezéséről.

Postás szakszervezet elnöke azt is elmondta a Népszavának, ha eredménytelen marad az akció, akkor készek a még elégséges szolgáltatások meghatározásáért a bírósághoz fordulni, hogy megszervezhessenek egy részleges, de több postai területet érintő sztrájkot is, ha nem sikerül megállapodni az idei béremelésről.

Nos a Fidesz-média nem fog beszámolni arról, hogy már a postások is tiltakoznak, ezért kérünk szépen oszd meg ezt a posztot, hogy ne érjen célt a cenzúra.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here