Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már a látszatra sem fog adni a két Fidesz közeli televízió. Ugyanis újabb állomásához érkezett a Hír TV és az Echo TV működésének összehangolása. Péntektől már egy helyen készül mind a kettő csatorna propaganda híradója – tudta meg a 24.hu.  A munkatársak egy részét át is helyezték az Echo Tv székházába, más részüket rendelkezési állományba helyezték.

Péntektől az Echo Tv készíti a Hír Tv híradóját is – írja a 24.hu, amely úgy tudja, a Hír Tv munkatársainak egy részét át is helyezték az Echo Tv Angol utcai székházába, ugyanis péntektől ott fognak dolgozni.

A lap információi szerint további 20-40 munkatárs, köztük vágók, operatőrök és riporterek rendelkezési állományba kerülnek, ami egy esetleges csoportos létszámleépítés kezdetét is jelezheti. A közös híradó azt jelenti, hogy mindkét csatornán ugyanaz a propaganda híradó lesz majd látható, csak más olvassa majd fel a híreket.

A 24.hu úgy tudja, Répássy Bálint, a Hír Tv vezérigazgatója nemrég körlevélben tájékoztatta a tévé munkatársait az integrációról. A két tévécsatorna tevékenységeinek és működéseinek összehangolása januárban indult el, már akkor arról volt szó, hogy kezdetként a hírigazgatóságok (pontosabban propagandaigazgatóságok) munkáját hangolják össze.

A két jobboldali tévécsatorna tavaly novemberben került a Liszkay Gábor irányításával létrejövő giga Fidesz médiabirodalomba, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványba (KESMA), amelybe a jobboldali orgánumok többsége – így az összes megyei lap, az Origo, a Nemzeti Sport, a Bors, a Ripost, a Lokál és több rádióállomás – is bekerült, kimaradt viszont belőle a nemrég elhunyt Andy Vajna TV2-je és kereskedelmi rádiói.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here