Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Mérce szúrta ki, hogy elfogatóparancsot adott ki a rendőrség a kormánypárti Pesti Srácok főszerkesztő-helyettese ellen. A parancs online formában a police.hu oldalán is megjelent február 19-én, majd lekerült a weboldalról. Azt nem lehet pontosan tudni, hogy azért mert feladta magát vagy a társai dobták fel a rágalmazásért körözött Fidesz-propagandistát

A Mérce írta meg, hogy Szarvast egy cikkével kapcsolatban keresték, amit még 2017 júniusában írt. Az ebben az írásban megemlített egyik személy, a meghurcolt tehetséges, ellenzéki ügyvéd, Czeglédy Csaba volt üzlettársa pedig emiatt rágalmazással vádolta meg és perelte be a kormánypárti sajtómunkást.

A rágalmazással kapcsolatos feljelentés a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz került,  a büntetőügyi per első tárgyalására eredetileg 2018 szeptember 12-én került volna sor, azonban Balsai István, Szarvas Szilveszter ügyvédje védence halaszthatatlan elfoglaltáságára hivatkozva a tárgyalásnap elhalasztását kérte.

A Pesti Srácok úgy magyarázkodott a körözés miatt, hogy az ügyben eljáró bírótól nem kapott újabb idézést, hanem idézés nélkül a rendőrség általi előállítását kérte 2019. január 23-ra, az újabb tárgyalásra.

Szarvas Szilvesztert aznap lakcímén kereste a rendőrség, hogy előállítsa, de hétköznap lévén nem otthon, hanem munkahelyén, a szerkesztőségben tartózkodott és dolgozott, így a rendőrség nem tudta előállítani és a bíróságra vinni. Így Szarvas Szilveszter rágalmazás miatt végül körözött személyként került fel a rendőrség honlapjára.

Szarvas Szilveszterre amúgy rájár a rúd, úgyanis  épp a napokban tiltotta ki Kövér László az Országházból, miután a korábban Röszkénél menekülteket elgáncsoló László Petra kollégájával Jakab Péter jobbikos képviselőt próbálták olyan hevesen meginterjúvolni, hogy közben betévedtek egy forgatási tilalom alá eső területre

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here