Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Erre a történetre már tényleg nagyon nehéz mást mondani, mintsem azt, hogy ezek beteges hazudozók. A Fidesz-közeli propaganda hírportálon az Origón megjelent egy helyreigazítás, amiből kiderül nem létező hangfelvételből írtak lejárató cikket

Most tekintsünk el attól, hogy történetesen épp most az derült ki, hogy a Jobbikról gyártottak hazug propagandát, amit szépen majd egy év múlva helyre is kellett nekik igazítaniuk, koncentráljunk arra, ami  sajtó történeti mélypont. A helyreigazításra, amiben beismerik, hogy egy nem létező hangfelvételre hivatkozva írtak meg egy cikket, íme:

A 2018. július 26-án „Újabb jobbikos korrupciós botrány: lefizethették a küldötteket – hangfelvétel” címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Szabó Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom pártigazgatója pénzt és „bármit” kínált egy küldöttnek, ha a párt tisztújító kongresszusán Sneider Tamásra szavaz, és azt is, hogy mindez egy, a birtokunkba került hangfelvételből kiderül.

Valótlanul állítottuk, hogy Tóth Péter, a Jobbik szegedi elnöke Szabó Gábor megbízásából kínált pénzt és „bármit” egy küldöttnek, ha Sneider Tamás mellett szavaz a párt tisztújító kongresszusán.

Valótlanul állítottuk továbbá, hogy olyan hangfelvétel került a birtokunkba, amelyen Szabó Gábor egy jobbikos küldöttel beszél.

Ugyan mégis minek lehetne ezt nevezni, ha nem beteges hazudozásnak? Hogy már arról is hazudnak, hogy van egy hangfelvételük, majd a nem létező hangfelvételből írnak egy újabb sor hazugságot. Totális elmebaj.

Azonban nagyon tiltakoznom kell, amikor azt mondja valaki, hogy ez olyan, mint az 50-es évek, ez sokkal rosszabb, mert ott legalább törekedtek arra, ha nincs is bizonyítékuk, de a látszat kedvéért legyen pár nyamvadt hamis tanújuk. De ezek már a látszatra sem adnak.

Téged kedves olvasó arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, a kormány médiának már azt sem lehet elhinni, ha azt állítják hangfelvételük van valamiről.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here