Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kéri László politológus a Zsúrpubinak adott interjút Orbán Viktor pénteki, Kossuth Rádióban elhangzott beszélgetéséről, melyben „falusi fickó”-ként jellemezte magát a miniszterelnök. Magyarország egyik legtekintélyesebb politikai elemzője igen keményen bírálta Orbán Viktor képmutató politikáját

 

Kéri úgy kezdte a beszélgetést, hogy ha Orbán magát falusi fickóként jellemzi, az önimádat és álszerénység, hiszen a beszélgetésben a CSOK kiterjesztéséről volt szó, az úgynevezett „falusi CSOK”-ról. A politológus szerint a riporternek nevezett „médiaautómatának”, „álriporternek” fel kellett volna tennie akkor a kérdést: ki akadályozta meg a miniszterelnököt az elmúlt húsz évben, hogy falubéli elkötelezettségének érvényt szerezzen?– fogalmazott Kéri.

A politológus szerint ez a falusias/szerénykedő önkép az Orbán-korszak hazugságainak egyik legkártékonyabb és leginkább félrevezető darabja.

Majd kifejtette, hogy miért: Orbán olyan tipikus falusi fickó, aki 37 éve él a fővárosban, uralkodói környezetbe költözött a Várba, magánrepülőkkel jár focimeccsekre, a topligás nyugat-európai focimeccseket VIP páholyból nézi, az ország leggazdagabb emberévé varázsolta gyerekkori, falusi játszópajtását Mészáros Lőrincet, a Gundelből viszik az ebédjét és 2030-ig tartó uralkodási vágy jellemzi – fogalmazott keményen az ország egyik legismertebb politikai elemzője

Majd Kéri László kijelentette, azért gondoltam  mindig is képmutatásnak ezt a fajta hetyke, egyszerű falusias fickó önképet, mert ezzel mindig akkor jön elő Orbán, amikor az adott pillanatban ezt látja leginkább kijátszható szerepkörnek.”  Orbán 30 éves politikai pályafutása során annyiszor élt már vissza ezzel az „egyszerű nép fia” pózzal, hogy az is kész csoda, hogy a saját tábora még elhiszi ezt neki.

Később szóba került a Bözsinéninél tett látogatás is a „mi van blöki” és „hello röfik” kíséretében, ami Kéri szerint elég bizarr és felfoghatatlanul irracionális momentum volt.

„Kissé megsajnáltam ezt a közéleti pojácát és némileg éreztem azt a fajta feloldhatatlan dilemmát, ami a populista zagyvaság, a kötelezően hajszolt médiasiker és az egykori falusi legény valóságos emlékei és gesztusa között feszült”.

A Fidesz-elit már csak a képmutatások intézményesítésével tudják napi szinten áthidalni ezeket az ellentmondásokat és már azt sem veszik észre, hogy milyen mélységbe keveredtek a maguk által termelt képmutatások tengerében – összegezte álláspontját Kéri László.

A Fidesz-média nem fog beszámolni arról, hogy az ország egyik legtekintélyesebb politikai elemzője milyen rossz véleménnyel van Orbánról, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne érjen célt a cenzúra.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here