A józan eszű magyarok szinte már naponta fogják a fejüket, hogy ebben az országban mi történik. Az RTL Klub Híradója számolt be arról, hogy  éjfél után Budapesten lekapcsolják a díszkivilágítást a Lánchídon és a Budai váron csak Áder János és Orbán Viktor hivatalán maradnak a pompázó fények.

Az RTL híradója számolt be róla, hogy miközben az olyan látványosságok, mint a Lánchíd vagy a Budai Vár fényeit minden nap éjfélkor lekapcsolják, a miniszterelnök hivatalának helyt adó Karmelita kolostor és a köztársasági elnök rezidenciája, a Sándor-palota éjfél után is megkapja a díszkivilágítást.

Az RTL stábja hiába kérdezte meg Hollik István kormányszóvivőt, hogy mi lehet az oka ennek, csak a szokásos válasz, mi erről semmit nem tudunk keressék valamelyik soha el nem érhető huszadrangú kormányzati háttérszervet, mert biztos azok voltak…

 

De muszáj azt megjegyezni, hogy azt gondolnád, hogy ez még azért annyira nem gáz, szembesülj azzal, hogy Észak-Korában, a fővárosban csupán egy közterületi műalkotás kap díszkivilágítást: a kedves vezető gigantikus szobra. Jó reggelt magyarok!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here