Orban Viktor az Európa Parlament ülés után. via politico
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egységfront kezd kialakulni Európában az Orbáni-politika ellen: újabb kormánypárt záratná ki a Fideszt a Néppártból, a svédek mellé a finnek is felsorakoztak, akiknél szintén kicsapta a biztosítékot a kormány plakátkampánya.

Eléggé kicsapta a biztosítékot a múlt héten az európai vezetőknél a kormány új plakátkampánya: többek között a svéd konzervatívok rendkívüli frakcióülést kezdeményeztek, hogy a Fideszt kizárják a Néppártból.

Bár a Néppárt vezetői egyelőre nem csatlakoztak a Fidesz kizárását forszírozókhoz, a svédek mellé a finnek is felsorakoztak: Petteri Orpo finn pénzügyminiszter, a finn Nemzeti Koalíciós Párt (Kokoomus) vezetője pénteken a Twitterre írta ki, hogy a Fidesz ezúttal túl messzire ment, és hogy itt az idő, hogy elkezdjék a néppárti tagságának felülvizsgálatát.

A svédek által kezdeményezett kizárás megszavazásához a Néppártban legalább a pártcsalád hét tagjának szavazatára van szükség legalább öt országból.

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy az Orbáni politika miatt elhagyta egy történelmi párt, a 120 éves Horvát Parasztpárt a Néppártot és Sebastian Kurz osztrák kancellár elfogadhatatlannak nevezte a kampányt.

Néppárt elnöke pedig, Joseph Daul hosszú posztban fejtette ki, hogy elítéli a magyar kormány kampányát, a posztot pedig Manfred Weber is megosztotta. Az Európai Bizottság „sokkolónak” és „nevetséges összeesküvés-elméletnek” nevezte a kampányt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here