Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vadai Ágnes DK-s képviselő honvédelmi miniszterhez intézett volna egy igen kemény azonnali kérdést, ám Kövér László házelnök visszautasította, mert a házelnök szerint sérti az Országgyűlés tekintélyét. Ráadásul azt, hogy cenzúrázták a képviselőnő kérdését,  Lezsák Sándor fideszes alelnök csak  hétfőn a parlamentben az azonnali kérdések órájában közölte a pulpitusról.

Nem engedte meg Kövér László, hogy Vadai Ágnes egy igen kemény kérdést intézzen a honvédelmi miniszterhez. Ráadásul ez már  a parlamentben az azonnali kérdések órájában derült csak ki, de a levezető elnök akkor sem ismertette, mi volt Vadai felszólalása, és egész pontosan mi sérti a Ház tekintélyét, az Index.hu  utánajárt, hogy mit is tiltott be a házelnök:

Az világos, hogy maga katonaként és miniszterként megbukott, de milyen érzés, hogy emberként is egy nagy 0?

Ezt a kérdést tette volna fel Benkő Tibor honvédelmi miniszternek Vadai Ágnes, aki azt mondta az Indexnek, hogy már második alkalommal nem hangozhatott el ez a téma. Az előző változatban a kérdés címe ugyanez volt – annyi különbséggel, hogy a képviselő kiírta betűvel a nullát.

A jogszabályok szerint a képviselő úgy tehet fel azonnali kérdést, ha előzőleg megjelöli, kit akar kérdezni, és leadja a kérdése címét. A házelnök tehát még a témakört sem ismerhette, amikor szembesült Vadai hozzászólási szándékával.

Vadai azt is elárulta, hogy a kemény kérdést azért intézte volna, mert az egyik képviselő haldokló édesanyja gyógykezelésével kapcsolatban szivárogtak ki információk.

Egész pontosan arról, hogy szivárgott ki az a dokumentum a VIP-ellátásról, amelyet az LMP-s Demeter Márta igényelt a haldokló édesanyjának a Honvéd Kórházból. Az ügyről az Origo írt, Demeter kérelmét is közölve. Demeter Márta pedig az Alfahírnek reagált arra, hogy a Honvédkórházba akarta az édesanyját befektetni, mert ott lehetősége lett volna arra, hogy vele legyen a kórteremben éjszaka is.

Az édesanyja végül nem is került a Honvédkórházba, mert a másik intézmény vezetése végül engedélyezte a képviselőnőnek, hogy bent legyen, így azon az éjszakán is ott volt, amikor az édesanyja meghalt.

A közszolgálati média nem fog beszámolni arról, hogy Kövér László betiltotta egy ellenzéki képviselő felszólalását, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, hogyan élnek vissza a hatalmukkal!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here