Ujhelyi István mind a 217 néppárti frakcióban ülő politikus európai parlamenti postaládájába tájékoztató anyagot dobott Orbán politikájáról.

Ujhelyi István MSZP-s Európa parlamenti képviselő Orbán Viktorról szóló tájékoztató levelet dobott minden néppárti politikus postaládájába Brüsszelben.

Mint élő bejelentkezésében elmondta, azért most teszi ezt, mert Kovács Zoltán államtitkár bejelentette, hogy a kormány újabb kampányba kezd, minden magyar állampolgár levelet kap, amelyben arról írnak, hogy a Jean-Claude Juncker vezette Európai Bizottság hogyan szervezi állítólag a nemzetközi migrációt.

Kifejtette, hogy a levél célja, hogy megmutassa Orbán Viktor valódi arcát. A Néppártnak végre  el kellene döntenie, hogy kivel és kinek kampányol- szögezte le az MSZP politikusa

 

Majd úgy folytatta, hogyha a Néppárt beragad abba a populista mocsárba, ami az Orbáni-politikát jellemzi és amelyik szétrombolja az Európai Uniót, akkor Manfred Weber néppárti csúcsjelöltnek vajnyi kevés esélye marad, hogy megválasztják az Európai Bizottság elnökének.

Ujhelyi az általa megírt levélről azt mondta, hogy ez egy felszólítás a Néppártnak, hogy döntsék el végre hol van az a vörös vonal, amelyről többször is beszéltek az elmúlt években, amelyről azt mondták azt nem lépheti át Orbán Viktor. Ezeket, pedig rendre mindig átlépte a Fidesz és mégsem lépett a Néppárt.

Mint korábban megírtuk a fideszes gyűlöletplakát-kampány miatt egy sor konzervatív politikus kiakadt, és rendkívüli frakcióülést is összehívtak az Európai Néppártban. Négy svéd néppárti pedig kezdeményezte is a Fidesz kizárását a pártcsaládból.

A plakátkampányra Frans Timmermans, a szocialisták EB-elnöknek szánt csúcsjelöltje is reagált, azt mondta, hogy a hazugságok terjesztése helyett valódi problémák megoldására is költhetné Orbán az adófizetők pénzét.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here