Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Puzsér legutóbbi dühkitörése után, már félve merünk beszámolni, a legújabb budapesti közvélemény kutatási adatokról, amit most a Median készített. Ha ezt meglátja Puzsér egész biztos, hogy megint idegállapotba kerül és ismét közvélemény kutatókat fog megfenyegetni.

Most a Median közvélemény kutató készített egy felmérést a budapesti főpolgármester-jelöltek ismertségéről és népszerűségéről a HVG számára.

A számokból kiderül, hogy Tarlós István, Karácsony Gergely és Puzsér Róbert ismertsége egy-két százalékos eltéréssel megegyező: mindegyiket a budapesti választók több, mint 90 százaléka ismeri.

Ennél sokkal érdekesebb a politikusok népszerűségi indexe ugyanis Karácsony és Tarlós népszerűsége fej-fej mellett van. Tarlós István 45 százalékos míg Karácsony Gergely 42 százalékos népszerűséget tudhat magának, Puzsér a népszerűségi versenyben jócskán lemaradt, a 25 százalékkal inkább népszerűtlen kategóriába csúszott.

A Medián azt is megjegyzi, hogy az egyértelműnek látszik, hogy – bár a hivatalban lévő főpolgármester néhány százalékponttal kedveltebb a fővárosiak szemében, mint a zuglói polgármester – Karácsony Gergely sokkal esélyesebb kihívója lehet Tarlós Istvánnak, mint Puzsér Róbert.

A kutató intézet arra is felhívja a figyelmet, hogy a pártnélküli, tehát „bizonytalan” budapesti szavazópolgárok körében Karácsony 41 százalékon áll, szemben Tarlós 33 és Puzsér 16 százalékával.

Ez azért egy nagyon fontos információ, mert a bizonytalan szavazók nagyban eldönthetik, hogy 2019 őszén ki lesz Budapest főpolgármestere.

A Fidesz propaganda médiája nem fog beszámolni arról, hogy Karácsony Gergely és Tarlós István népszerűsége fej-fej mellett áll, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne érjen célt a cenzúra!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here