Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy csodásan ismeretlen Fidesz fiókszervezet a Magyar Patrióták Közössége szorgalmas agyamentjei újabb „kommunista” utcanévjegyzéket állítottak össze, melyek nevének megváltoztatását hatósági erővel akarják kierőszakolni, így megint közel 1000 utca neve változhat- írja a Pesti Srácok

A jobboldali propaganda portál cikkéből már a teljes elmebaj jelei kezdenek körvonalazódni, például, ha Önnek a Fáklya utca elnevezésről nem valami kommunista huncutság jut eszébe, hanem egy világító eszköz, akkor szólunk, már ez az elnevezés is bűnös nekik.

A megváltoztatandó elnevezések közé felkerült a szinte az egész világon ünnepelt, munka ünnepérő, Május 1-ről elnevezett közterületek, de a „Mártírok” és „Felszabadulás” utca nevekkel is bajaik vannak.

Suttyósági faktort növeli, hogy a világhírű orosz drámaíró Gorkij is felkerült a listára, de szintén rajta van Szabó Ervin, aki a magyar közművelődésért és egy könyvtárhálózat kiépítéséért tett sokat.

Ami külön vérlázító, hogy Somogyi Béla nevét is felmerték tenni erre a listára, Somogyi minden volt, csak nem kommunista, nyilván a baj vele, hogy Népszava szerkesztője volt. Egy cikke miatt azonban meggyilkolták Horthy legényei, a fehér terror idején.

Azonban a Pesti Srácok cikkének legbetegebb része most jön, a folytatásban az is kiderül, hogy Petőfiék 1848-ban egy kommunistát mentettek ki  és már 1514-ben Dózsa idején is vadul tombolt a marxizmus, annyira jó, hogy változtatások nélkül reblogoljuk, íme:

„A jelenleg is uralkodó szellemiségről ráadásul nemcsak a Szamuely Tibor utcák és Vörös Hadsereg terek árulkodnak (ilyen utcanév egy sincs a listán- szerk) , hanem például a Táncsics Mihályról elnevezett közterek is.

Az 1848-as forradalom által kiszabadított politikus ugyan terrorban nem volt érintett, de a kommunista szellemiség terjesztése miatt ült börtönben. Dózsa György még különösebb eset, hiszen nem a személye ellentmondásos, hanem az, hogy a kommunista propaganda faragott belőle népi hőst – ezt tükrözi a történelmi súlyához képest aránytalanul sok, róla elnevezett köztér.”

A cikkből még azt is megtudjuk, hogy tuti, hogy minden Ságvári utca nem Ságvár városáról, hanem Ságvári Endréről van elnevezve. Neki a bűne az lehetett, hogy fellépett a fasizmus ellen, a kommunista elnyomásban nagyon nem tudott részt venni, ennek prózai oka leginkább az, hogy meggyilkolták a nácik.

Nos van az elmebajnak az a pontja, amikor a paranoia annyira úrrá lesz a betegen, hogy már mindenütt ellenséget lát, nos Fideszék agybaja beérett erre a szintre.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here