Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Most a brit Guardian foglalkozik tetemes cikkben a magyar kormány plakátkampányával, és az Európai Néppárt erre adott reakciójával. Egyre több európai konzervatív politikus fejezi ki, hogy szakítaniuk kellene Orbánékkal.

Az agresszív Eu-ellenes   kormányzati plakátkampány miatt, a Guardiannak az Európai Néppárt (EPP) több politikusa is azt mondta, a március 20-i politikai közgyűlésén napirendre kerül a Fidesz plakátkampánya és Orbánék eseteleges kizárása.

A lap szerint Orbán Viktor kritikusainak nem lesz könnyű dolga, ha célul tűzik ki, hogy kitetetik őt a Néppártból, amely a legnagyobb európai parlamenti frakciót is alkotja. A jobbközép pártcsaládnak mindenesetre egyre több tagja jelzi, hogy védhetetlennek tartja az egyre erősödő unióellenességét.

Mások mellett Manfred Weber, az EPP frakcióvezetője is elmondta korábban: nem lehet, hogy valaki ilyen komolyan támadja annak a pártcsaládnak a vezetőjét, melynek ő is tagja. De a Guardiannak újabb néppárti politikusok is kifejezték, hogy nem kívánnak tovább közösködni Orbánékkal.

Petri Sarvamaa, a finn kereszténydemokrata párt vezetője azt mondta a Guardiannak: Orbánt ki kellene zárni az EPP-ből, mivel az Orbán-vezette Fidesz nyilvánvaló, hogy teljesen más értékeket képvisel már, mint a Néppárt.

Annegret Kramp-Karrenbauer, Angela Merkel utódja a CDU élén a Der Spiegelnek azt mondta, a Fidesznek most már azt kell bizonyítania, hogy még mindig a Néppárthoz tartozik.

Anna Maria Corazza Bildt, annak a svéd Mérsékelt Pártnak a tagja, amely a Fidesz kizárását kezdeményezte az Néppártból, azt mondta a Guardiannak: a Néppárt több mint 10 éve próbálja Orbánékat a helyes útra terelni. De hiába, nemcsak ők, a magyarországi helyzet is egyre csak romlik.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here